Denetim Masası > Donanım ve Ses > Güç Seçenekleri > Dengeli (Plan ayarlarını değiştir) > Gelişmiş güç ayarlarını değiştir > İşlemci güç yönetimi( + ya bas )
Burada en düşük olanı %1(pilde ve prizde), en yüksek olanı %50(pilde ve prizde) yap.
Oyun falan oynamak istediğinde Denetim Masası ndan tekrar bu bölümü bul ve dengeli yerine yüksek performans ı seçerek oyunlarını oynayabilirsin. Ha diyorsan oyunla falan işim olmaz, o zaman sürekli olarak söylediğim ayarda kullan. Ofis programlari ve sıradan rutin işler için sana yeterli olacaktır. Sonuçlarını yazarsan sevinirim... İyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismlkoocc -- 30 Ocak 2017; 21:54:54 >
Laptopa baktım 2011 çıkışlı sanırım. Ömrü azalmış olabilir istersen hiç uğraşmadan yeni bi fan tak. Yada kendim yaparım diyosan fanın pervanelerini bi kulak çöpüyle ıslatıp iyice temizle sonra üstündeki küçük kağıdı çıkarıp fanın içine 1-2 damla yağ damlat ve yerine tak vidalarını iyice sık. Ayrıca laptopun hava giriş ve çıkış ızgaraları tıkalıysa orayı da temizle. Bunun dışında yapıcağın pek bişi yok. Ses yine kesilmezse netten elindeki modele uyumlu bi fan alıp takabilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.