Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
280
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptop elektrik sorunu - nerede yaptırabilirim?
1
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Selamlar. 3 yıl önce bir fırsat oldu buradakilere kıyasla birkaç bin lira ucuza gelsin diye yurt dışından Gigabyte Aero 14 model bir laptop getirttim. Kısa süre önce laptop şarj olmamaya başladı. Kendi sitesinde Türkiye teknik servis vs. şeklinde geçen yerler anlaşılan tarih olmuş. Sitedeki destek kısmından da bir fayda olmadı. İstanbul’da pek çok yerle görüştüm, bazılarına bizzat götürdüm ama yapabilen veya yapmaya yanaşan çıkmadı. Sorunun 3v-5v dönüştürücüden kaynaklandığını söylediler. Anladığım kadarıyla bu laptoplar Türkiye’de olmadığı için parça yok, getirmesi de uğraştırıcı diye yanaşmıyorlar. Anakartın tamamen değişmesine de riskli dediler.Uzun lafın kısası aslında canavar gibi çalışan alet saçma sapan bir şekilde çöp olmaya doğru gidiyor. Bunu yaptırabileceğim bir yer bilen varsa ve yardımcı olabilirse çok memnun olurum.



N
2 yıl
Yarbay

Merhaba

Aslında kendi forumlarına bakmanızı veya ilk önce Gigabyte firmasının global desteğine kayıt açmanızı tavsiye ederim. Beklemediğimiz bir çözümleri olabilirdi.

Hala sorununuz devam ediyor mu?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

1
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Epeydir foruma girmiyordum. Gigabyte global topu taca atmak sözünün tam hakkını verdi o zamanlar. Alabileceğim parçaları alıp kalanını kenara koydum. Masrafı çok gelmediği bir gün ekranını kullanırım falan diye bekletiyorum. 1440p VA ekran 14 inç bile olsa yarar. İçindeki hala iş görebilecek 1060a yazık oldu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.