Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1187
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptop batarya pili degisimi
C
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaslar

Sony vgn-sz5mtn model laptop var. Orjinali 300 Muadil fıyatıda 100 tl dıyorlar. Onun yerine bataryanın icindeki pilleri degistirildigini duydum. İstanbulda bunlarla ugrasan yapan bıldıgınız biryer var mı? Birine yaptirtdim icindeki cip saglam ama pili olmadigindan 5 dk gidiyor simdilik.

Batarya modeli VGP-BPS2C 11.1 5200 mah

Simdiden tesekkur ederim.



H
13 yıl
Teğmen

laptop bataryalarının içinde genelde 6 ad. pil bulunur, bunları dışardan alıp (tanesi 10tl civarı sanırım) yaptırmanız muadil fiyatı ile aynı olmaktadır bunu göz önünde bulundurun birde pilin muhafazası acılırken azda olsa hasar görmektedir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
13 yıl
Binbaşı

Benim tavsiyemde ebay dan almanız yönündedir.
http://cgi.ebay.com/Battery-Sony-VGP-BPS2-VGP-BPS2B-VGP-BPS2A-VGP-BPS2C-/220675034698?pt=Laptop_Batteries&hash=item336141ce4a
Linkteki satıcı üründen bayağı satış yapmış ve sorunlu satışı cok az. Ayrıca takipli kargo ile yolladığından ürünü adım adım izleyebilirsiniz. Kargoya veriliş, Hong Kong dan çıkış, Türkiye ye giriş tarihleri gibi şeyleri görebilirsiniz. Tabii ki ürün Çin malı olduğundan güvensizlik yaratabiliyor. Ama burada satılan Çin mallarından daha uygun fiyata almış olursunuz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.