Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
531
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Laptop a ssd takma hakkında
H
5 yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar laptop un arkası böyle ssd yi nereye takacağım ve evde ben halledebilir miyim zor bir işlem mi ?



F
5 yıl
Yarbay

3 nolu alandaki HDD'yi söküp yerine SSD takabilirsiniz, başka alternatifler de olabilir ama en kolay ve ucuz yöntemi budur.



H
5 yıl
Binbaşı

Hdd yerine 2,5 inç ssd takabilirsiniz. Fotoğraftan tam anlayamadım,cd sürücünün yanındaki yuva m2 yuvası ise oraya m2 ssd takılabilir. Eski diskinizi de kullanmayadevam edebilirsiniz.



K
5 yıl
Yarbay

1 ) 3 numaralı alandaki hddyi söküp yerine ssd takabilirsiniz.
2 ) 2 numaralı dvd sürücüsü yerine laptoplar için dvd yerine hdd/ssd takma aparatı alıp dvd sürücüsü yerine ssdyi takabilirsiniz ssd+hddniz olmuş olur.
3 ) Üstteki arkadaşın dediği gibi m2 yuvası varsa anakartta oraya m2 ssd takılabilir. Normal ssd değil yalnız m2 ssd(En hızlı ssd tipidir ama bu laptopta giriş yuvası olacağını sanmıyorum.)
Alternatifleriniz bunlar hocam. Kolay gelsin

2.maddede bahsettiğim üründen bir örnek,piyasada çok sayıda bulabilirsiniz,ilk karşıma çıkanın linkini atıyorum fikir vermesi açısından :https://www.hepsiburada.com/platoon-sata-12-7-mm-ssd-harddisk-kutusu-kizak-p-HBV000001YXNV?magaza=lideroutlet&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.pla.cevre&gclid=EAIaIQobChMI4Je25NWn3wIVks13Ch10Ew9hEAQYASABEgKIWPD_BwE



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.