Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1686
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kymco Agility City Ses Sorunu
W
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

Motoru 2 ay önce aldım ve şuan 1400 km'deyim.Nazar değmesin hiç bir sorun ile karşılaşmadım henüz.Fakat son dönemde motor ısındıktan sonra yani bir müddet kullandıktan sonra yokuş veya benzeri, motoru bir parça zorlayan yerlerde gaz verince motordan pervane metale sürter gibi bir titreme sesi geliyor ve gazı bırakınca veya biraz daha yüklenince kesiliyor.Burda hassas nokta motordan bu sesin sadece sıcak iken gelmesi.Servisine götürdüğüm egsoz üzerindeki kaplamanın gevşekliğinden ve soğutma fanınından şüphelendiler ama problem bunlardan çıkmadı.Dikkatimi çeken diğer bir husus ise motoru ayakları üzerine alıp boşta gaz verdiğimde motor ve hareketli aksam yukarı aşağı zıplıyor(ilginç bir tabir oldu ama ) Acaba motorun çalışması sırasında ateşleme yada benzeri bir sorun yaşıyor olabilir miyim? İşin aslı motorda herhangi bir performans kaybıda gözükmüyor.

Konu biraz karışık ama bu konuda tecrübe yaşamış olan var ise yardımınızı bekliyorum.

Teşekkürler.



W
15 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhaba,

Arkadaşlar dün morotu tekrar servise götürdüm ve detaylı olarak inceledik.Ses egsozun içinden geliyormuş ve garantiden değişecek.

Hoşçakalın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yarbay

"Egzost susturucu odalarından birinde sorun oluşmuştur" diyecektim.. Doğru teşhismiş.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.