Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
589
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KUSUR ORANINA İTİRAZ
7
9 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar, geçen günlerde Kuruçeşme yolunda bir kaza yaptım. Öyle saçma bir kaza oldu ki anlatamam.

Kuruçeşme Huqqa'nın önünde park etmek için dörtlüler açık yavaş bir şekilde geri geri gelirken, karşı şeritten ticari taksi giriş kapısına doğru yöneldi. Bende aynadan baktığım için önümden gelen arabayı farkedemedim. Aşağıdaki krokiden daha çok anlaşılır.

Kaza tutanağı sonucuna göre %50 kusurlu sayıldım. Sigorta şirketi, sigorta tahkim komisyonu, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi(SBM) bu üçü arasında günlerdir telefon trafiğindeyim. Fakat kimse %50 kusurun neye göre verildiğini söylemiyor. İtiraz da ettirmiyorlar. Dava açılması gerekiyormuş. %50 kusurlu olduğum için karşı taraftan araç değer kaybı parasınıda alamıyorum.

Yorum sizin, teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 77killer -- 11 Eylül 2015; 19:52:32 >

H
9 yıl
Er

Sigorta şirketine müracaatınız sonuçlanmadan tahkime gidemezsiniz talebiniz belirten bir başvuruyu sigorta şirketine yazılı yada mail ile gönderip cevap bekleyin.Ayrıca değer kaybı konusunda yanlış bilgilendirilmişsiniz % 50 kusur demek karşı aracın değer kaybının yarısını ödemeniz aynı zamanda var ise kendi aracınızda oluşan değer kaybınında yarısını talep edebilmeniz anlamına gelecektir.Konu hakkında daha detaylı yardım edebilmem için iletişime geçiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.