Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
261
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kuşumla Aram Çok Kötü
E
12 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

3 haftadır bizde fakat kuş en ufak bir alışma belirtisi. ilk hafta elden yem verdim 2. haftada elden yedi fakat ele alışmadı konuşuyorum ama yok olmuyor. Sonra kuşu avucuma alıp sevmeye karar verdim aslında almicaktim ama içimden bi ses yapam gerektiğini söyledi, o içimdeki ses beni öldürdü Elime aldım öyle bir ısırdıki elimde 2 gün izi kaldı. Sonra kuşun gagasına dokundum ısırmayı bıraktı kaşıdım fln ama yine ısırmaya dvm etti, en son enerjisi bitti kendini sevdirdi Nese işte ondan sonra enerjiyi topladı ısırdı bende acıdan bıraktım. Kuş kaçtı tuvalete gittim geldim odaya girer girmez kuş korktu artık hiç elime gelmiyor kafese elimi soktuğumda 4dönüyo Kuş artık bana bakmıo bile. Napabilirim şimdi kaybettiğim güveni nasıl kazanırım ???? Birde kuş tvnin yanında sesten rahatsız oluyo galiba kafeste takla atıyo kafesin tepesinde yürüyo yemliğin ayklığından kafasını çıkarıo napıcam bir yardım.



D
12 yıl
Binbaşı

kardeş kuşu bir süre rahat bırak,hiç ilgilenme onunla.sonra yavaş yavaş elini uzat,gelir büyük ihtimalle.ama şu anda kuşuna karışma.kuşunun kafeste takla atması,yemlikten kafasını çıkarması dışarı çıkma isteği olabilir ama tam olarak emin değilim



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.