Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
24
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kurumsal Catering Firmaları Önerisi
Z
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Toplu olarak pişirilen yemeklerin catering hizmeti olduğunu söyleyebiliriz. Toplu olarak yemek üretimi olarak da bilinen catering hizmetleri, fabrika, büyük işletmeler, okullar ve benzeri mekanlar için özel olarak hazırlanır. Tabldot yemek olarak da alabileceğiniz hizmetler vardır. Tabldot yemek hazırlıkları, nişan, düğün, iş toplantıları, davet, özel yemekler, yat gezileri, açık alanlardaki organizasyonlar ve benzeri mekanlar için yapılır. Catering hizmetlerini alan işletmeler, bu çalışmaların bütün olanaklarından yararlanabilirler. Kurumsal olarak alabileceğinizi catering hizmetleriyle her öğünde lezzetli beslenilebilmesi mümkündür. Çünkü bu hizmetleri alarak, zamanında yemeklerin tarafınıza ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Kurumsal catering firmaları, bir tek toplu yemek üretimi yapmaz, aynı zamanda yemek taşımacılığı ve danışmanlığı konusunda da müşterilerine yardımcı olur.

Catering alanında alabileceğiniz yemek hizmeti kategorileri arasında; yerinde üretim, outside catering, tabldot ve benzeri hizmetler de yer alır. Bütün bu çalışmalar yapılırken, profesyonel şefler titiz bir işçilik yürütür. Müşterilerin talepleri ve mevsime uygun sebzelerin kullanılarak hazırlanan menüler, beğeni toplar. Aynı zamanda, her damak zevkine hitap eden yemekler hazırlanarak, günlük öğünlerden herkesin yararlanması sağlanır. Bu anlamda, firmanın farklı alternatifler sunarak ihtiyaçlara yanıt verdiğini de söyleyebiliriz. Toplu olarak vereceğiniz yemek siparişleri, sizin istekleriniz doğrultusunda hazırlanır. Çünkü özel olarak müşterilerin taleplerine göre menülerin şekillendirildiğini söyleyebiliriz. Bu yönde alabileceğiniz hizmetleri, www.avrasyakurumsal.com.tr linkinden detaylı bir şekilde kontrol edebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.