Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
2303
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Kurulumu beceremeyen TurkNet!
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Belgeleri geçen hafta gönderdim. Geçen perşembe ttnet kurulum ekibi aradı geliyoruz diye (hani müsait misin, evde misin diye sormak da yok!), dedim hayırdır insan bir randevu alır, şu saatte geleceğiz denir. Cumartesiye güya sözleştik. Ben de saf saf cumartesi günü bekledim, öğlen oldu baktım gelmiyorlar 3 kez turknet mh yi aradım durumu anlattım. Bana 19.00 a kadar çalışıyorlar, kesin gelirler dediler, tabi gelen giden yok. ttnet ekibi şimdi yine aradı geliyoruz diye, bende dedim ki cumartesi bekledim gelmediniz dedim, adam bana evet o gün çalışmadık dedi. Turknet Müşteri Hizmetlerine göre çalışmışlar ve akşam 19.00 a kadar da çalışıyorlarmış, ekibe gelmeleri yönünde acil durum iletmişlermiş, bana dedikleri aynen buydu.
Kurulum ekibine 18.00 dan sonra gelin işten o saatte dönüyorum dedim adam bana 16.30 dan sonra çalışmıyoruz dedi. Şaka gibi bir süreç. Parasını da veriyorsun ama hizmeti alamıyorsun, tamamen karambole, tamamen şans eseri kurulumu başlatmak. Ne bir program ne bir randevu hizmeti hiçbir şey yok turknet firmasında. ttnet de bunları ikinci hatta üçüncü plana atmış, kafasına göre davranıyor.

Aboneliği başlatmadan hemen iptale geçtim, Allah korumuş diyorum, eğer hizmet alsaydım neler yaşardım kim bilir!

10-20-TL fazla verip doğrudan TTNET veya Superonline'dan hizmet almak en iyisi. Macera aramaya gerek yok, VodafoneNet e berbat diyordum bunlar da farklı değilmiş.

@TurkNet Destek




Bu mesajda bahsedilenler: @TurkNet Destek
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, aktivasyon işlemlerinizin önceliğini sabah saatlerinde aktivasyon birimimize ilettim. Arkadaşlarım bugün sizinle iletişime geçerek tekrar başvurunuzu yaparak önceliğini yerleşik operatöre bildirmiştir. Gelişme olması durumunda size bilgi vereceğiz.



M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Türk telekom diyor ki; biz cumartesi gelmedik, o gün planımızı iptal ettik diyor. Hafta içi de 16.30 dan sonra çalışmıyoruz diyor. Sonra TTNET in sayfasına bakıyorum, adamlarda randevu sistemi var, istediğin saatte, istediğin günde randevu ile kurulum yapıyorlarmış.

Bu demek oluyor ki, parasını verdiğimiz halde turknet li ise kimse seni iplemiyor, madem böyle bir randevu sistemi var da neden kafalarına göre gelip gelmeyeye karar veriyorlar?

Bugün akşama kuruluma gelmezlerse iptali onaylayacağım. Rezillik.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, bu durumu arkadaşlarım yerleşik operatöre bildirdi. Güncel bilgi aldıklarında sizinle tekrar iletişime geçerek bilgi verecekler. Konuyu ben de yakından takip ediyorum.

"Sizi aradım, İnternet başvurunuz, Müşteri vazgeçti şeklinde red aldığını ilettim. Siz ekiplerin denilen tarihte gelmediklerini, gelmeden önce arayarak müsait olup olmadığınızı sormadıklarını hemen geleceklerini belirttiklerini bu nedenle müsait olmadığınızı söylediniz. Aynı zamanda ekipler ile görüşme yaptığınızda cumartesi günü programlarının değiştiğini bu nedenle bağlantı yapmadıklarını hafta içi ise 16.00 a kadar bağlantı yatıklarını ilettikleri söylediniz. Bu durumu Telekoma ilettim ve durum hakkında detaylı bilgi almaya çalışıyorum. Kontrol amaçlı başvurunuzu denedim. Fiber internet başvurunuz yapıldı. Başvurunuzun yasal süresi 2-6 iş günüdür. Başvurunuz olumlu olarak sonuçlandığında kurulumunuzda yapılmış olacaktır.Olmaz ise iptal edeceğinizi belirttiniz. İptal kaydınız açıktır."




Bu mesajda bahsedilenler: @MegaWolt38
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Cidden böyle sahadan kopuk bir firma görmedim. TT ekibinin nasıl çalıştığından haberiniz yok. Adamlar diyor ki hafta içi 16.30 a kadar çalışıyoruz, cumartesi çalışmıyoruz turknet için diyorlar.

TTNET in kendi sayfasına girdiğimde adamların aslında bir randevu sisteminin olduğunu gördüm. Hafta içi mesai dışı ve haftasonu seçenekleri bile var ve dediğiniz saatte geliyorlar, sizin yaptığınız gibi "ben geliyorum evde misiniz" demiyorlar.

Ayrıca kurulumun parasını ben ödüyorum ama kurulum saati için oradaki adamın keyfine göre hareket etmeliyim. Müşteri Hizmetleriniz ile görüştüğümde sahada 19.00 a kadar hizmet verildiğini söylüyorsunuz, TTNET ekibi 16.30 a kadar çalışıyoruz diyor. Biriniz yalan söylüyor dediğimde de bazen çalışma koşulları değişebiliyor diyorsunuz. Ne yaptığınızdan sizin bile haberiniz yok.

İşin başka ilginç yanı, iptal için size dilekçe ve kimlik bilgilerini gönderdim. Sizden bana iptal başladı diye e-posta geldi, yarım saat sonra da talebiniz üzerine iptal talebinizi kaldırdık diye sms geldi. Benim böyle bir talebim olmadığı halde neye dayanarak buna karar veriyorsunuz?

Tekrar belgeleri ilettim, buraya da ayrıntılı yazıyorum ki ne kadar berbat bir firma olduğunuzu herkes görsün. VodafoneNet e berbat diyordum, meğerse yalnız değilmiş.

En temizi TTNET'ten doğrudan hizmet almak, 10-20 fazla verip kafanı böyle küçük firmalarla ağrıtmayacaksın.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, abonelik sürecinde yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Arkadaşlarım bu durumu yerleşik operatöre ileterek bilgi talep etti. Ben de sürecin daha fazla uzamaması için önceliğini ilgili birimimize ilettim. Arkadaşlarım bilgi aldığında sizinle paylaşacaktır.

İptal dilekçeniz bize ulaşmış bu konuda da ilgili birimimiz kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir.




Bu mesajda bahsedilenler: @MegaWolt38
E
3 yıl
Yarbay

sizin yaşadığınız sorunda, sorun tamamen telekom çalışanlarından kaynaklı, ben de bağlattım böyle bir sorun yaşamadım akşam 6dan sonra geldi kuruluma gelen ekip hatta sözleştiğimiz gün gelmişlerdi o gün evde olmadıgımı söyledim cumartesi gelebilir misiniz dedim geldiler kırmayıp sorun olmaz gelirim dedi sorunsuz kullanıyorum arada sorun yaşansada bu fiyata çok bir şey beklemiyorum zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yarbay

Türk Telekom a geçince de ayni umursamaz adamlar bağlayacak hattıni. Randevu verecekler o gün gelmeyecekler. Sonra iptal etmek istiyorum dediğinde de 1000 lira cayma bedeli çıkaracaklar.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
3 yıl
Yüzbaşı

Altyapı aynı ekipler aynı +1




Bu mesajda bahsedilenler: @mcrew
Y
3 yıl
Yarbay

RUH SAĞLIĞINIZ İÇİN TURKNETTEN UZAK DURUN





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YellowBase -- 9 Şubat 2021; 22:2:55 >

M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tt nin kendi randevu sistemi var. 3 yıl önce o şekilde geçmiştim, geçen yıl 2 kat zam yaptıkları için değiştirmiştim. Buradaki sorun tt nin randevu sistemi neden kullanılmıyor, üstelik kurulum parasını ben veriyorken? Ekip ısrarla 5 e kadar çalışıyoruz diyor, turknet 7 diyor.

Ayrıca iptal etmek istesem 14 gün içinde cayma bedelsiz iptal edebilirim.

İSS ler nasıl cayma bedeli yerine indirim adı altında para alıyorlarsa ben de işin tüketici lehine kısmını öğrendim, bundan sonra 1 kuruş cayma bedeli ödemem. Naklederim hattımı farklı bir yere olur biter.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mcrew
M
3 yıl
Yarbay

14 gün cayma bedelini sallamıyorlar. Gönderiyorlar faturayı. Önce öde sonra tüketici hakem heyetine ver diyorlar. Sonra geri veriyorlar ödediğin ücreti. Turknet den daha çok uğraştiriyorlar emin ol.
Ekip konusu ise forumda çok şikayet var bu konu ile alakalı. Şu saatte geleceğiz deyip bir türlü gelmeyen kurulum ekibi ile alakalı şikayetler.
Adam çalıştığı yerden izin alıyor akşama kadar bekliyor kurulum olacak diye randevu almış. Ne gelen var ne giden.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 9 Şubat 2021; 22:41:28 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MegaWolt38
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

TT ye geçtikten sonra caymam zaten memnundum, ping max 5ms idi. Şuan Vodafone da 55-60ms.

Cumartesi gelmediler, hafta içi işten erken çıkıp kurulumu halledeyim dedim o da olmuyor. Günlerdir de turknet sallıyor, iptal kaydıda oluşturdum zaten 7 gün süre varmış beklemedeyim. Bundan sonra hiçbir firmaya eyvallahım yok, dediğim gibi nakleder geçerim.




Bu mesajda bahsedilenler: @mcrew
O
3 yıl
Yarbay

bence kararını tekrar gözden geçir. iki aydır ttnetten türknete geçtim memnunum. iki yıl boyunca taahhütlü 24 megabit sınırsız 57 liraya kullanıyordum ki taahhüt bitmeye yakın aradım fiyatları sordum aynı tarifeye 100 liranın üstünde fiyat söyledi, 35 megabit olursa fiyat daha da artıyor tabi. ancak 300gb ile sınırlı tarife alırsam 100 liranın altına düşüyorlar ben de biraz düşüneyim dedim kapattım. alt komşum türknet kullanıyormuş memnunum diyince araştırdım. arkadaş biraz titizdir memnun olmasa kesinlikle kullanmaz. fiyat da uygun gelince geçiş için başvurdum. 35 megabit sınırsız taahhütsüz 85 liraya kullanıyorum. bizim hat max 50 megabit desteklediği için 10 lira fazla verip 50 megabit hıza kadar ulaşabiliyorum. istediğim zaman tekrar 35 megabite düşürebilme seçeneği var. zaten altyapı ttnetin, türknetin yaptığı o hatta internet hizmeti sağlamak. bir sorun olduğunda apartmanda herkesin interneti kesiliyor bu türknetle alakalı bir durum değil. bence bir süre kullan memnun kalmazsan kapattırırsın veya başka operatöre geçebilirsin. edevlet üzerinden de kapattırma özelliği var tüm servis sağlayıcılar için. taahhüt olmaması da ayrı bir güzellik. hatta arkadaşın arkadaşını davet et koduyla başvurdum birere ay ikimiz de bedava kullanıyoruz.

edit: ben geçiş yaptığım için kurulum için ekip bekleme durumunda kalmadım. benim başvurum ile evrakları gönderip hattımın turknete geçmesi toplam 6 gün sürdü. evrakların kargo ile gönderilmesi, evrakların ttnete iletilmesi bu süreye dahil. bu arada zaten ttnetin internetini kullandıüım için hiç internetim kesilmedi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 9 Şubat 2021; 23:18:51 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Buradaki yorumlara istinaden başvuru yapmıştım zaten. Melike hanımdan dönüş bekliyorum bakalım bizzat ilgileniyorum dedi kendisi.
Ortada anlamadığım saçma bir durum var ve çözüme kavuşmaması insanı geriyor. Bekliyorum bakalım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @osamanos
T
3 yıl
Yarbay

Merhaba, destek kaydınızı kontrol ettiğimde Melike Hanım yerleşik operatör ile görüşme sağlamış ve yerleşik operatör öngörülen yasal sürecin 14.02.2021 olduğunu iletmiş.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MegaWolt38
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, destek kaydınızı kontrol ettiğimde Melike Hanım yerleşik operatör ile görüşme sağlamış ve yerleşik operatör öngörülen yasal sürecin 14.02.2021 olduğunu iletmiş.
Yani? Kurulum için tarih/saat/gün belli mi karambole mi iş ilerliyor yine???


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Biraz önce sms geldi, talebiniz üzerine hizmetinizi iptal ettik diye, çok sevindim. Bu kadar sahadan bihaber, kurulumu bile organize edemeyen firma interneti nasıl sağlayacaktı şaşırdım doğrusu. Başlamadan bitmesine sevindim.



T
3 yıl
Yarbay

Onu kurulum tarihi olarak özellikle belirtmemişler ama kaydınızla ilgilenen arkadaşıma bilgi verdim. Kendisi size dönüş yaparak bilgi verecek.




Bu mesajda bahsedilenler: @MegaWolt38
M
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Firma o kadar sahadan bihaber ki kurulum ekibi ile iletişim sıfır. 3 gün önce aboneliği başlamadan iptal ettirdim, az önce Turk Telekom ekibi kurulum yapacağız diye zile bastı. Dedim haberiniz yok mu 3 gün önce iptal ettirdik zaten dedim, tamam dedi gitti. Bu kadar amatör bir firma görmedim. Demekki fiyat/ performans oranı da ona göre ayarlanmış. Uygun görünüyor ama sistem yok.


Bu mesaja 1 cevap geldi.