OKUMAYIN SİMİT SARAYINDAKİ ZEBANİ |
Firsat ayagina gelmis tepme |
Çıkar vur masaya (simitten bahsediyorum ) |
abi ben yarın ölecek gibiyim gelmeyeyim de. |
Megacı ne oluyor?Bilgilendirirsen sevinirim. |
Mega candır fırsat gelmiş git yap |
Oğlum ne fırsatı, %90 inanmıyorum da güvenmiyorum da esprili falandı ama kimin ne olduğu belli olmaz. 20 yaşında üniversiteye giden birini kandırmak istemiştir elbet. |
bunlar diyecek 900 lira ver seni işe sokalım bir ay sonra 1000 dolar garanti vs. diyorlar. madem bu kadar güveniyorsun işe bana borç vererek sok ilk maaşımı vs aldığımda sana ödeyeyim falan de. adama bulaş biraz hatta bi yerden sonra adam sana sataşmayı keser |
2 senede altina bmw cekmek istemez misin? |
http://forum.donanimhaber.com/m_101592759/f_/key_mega%252Bholding//tm.htm |
Ne bmw'si oğlum? ![]() |
Yaptıgım is ile 6 ayda bile çekmek varken neden birilerini kandırıp 2 yılda alayım ki |
hangi isle 6 ayda cekiliyomus :)(: |
50-60 a da BMW var hocam |
Buluşmaya git.Sen simitini yerken o konuşsun.Daha sonra aniden susamcık diye bağırıp kaçarsın. |
![]() ![]() |
bosver kotudur onlar reis |
Neyse anlatsın anlatsın hesabı da ben öder bi güzel yok abi param yok der kalkarım. Cevap güzel. ![]() Facebook'tan eklemiş, bilmemne bilmemne farkı diye yazmış. Bilmemnede de etiket. Girdim etikete, mega holdingci çıktı. |
Mecidiyekoy simitci mi hala😂 |
Ne iş yapıyorsun abi dedim, dedi ki biz network işiyle uğraşıyoruz (cevap aynen şu, 5dk sonra merdiven çıkarken) biz insanların hayatına sihirli bir değnek gibi dokunur onları bambaşka bir hayata sokarız dedi. Ben de dedim ki abi bu ne kadar felsefik bi cevap oldu yav dedim. O da dedi ki sen de günde 2000$ kazansan sen de böyle cevaplar verirsin. (yer simit sarayı)
Tabi yemedim ben, içimden yaw he he dedim.
Telefon numarasını aldım çağrı attım haberleşelim falan dedi tamam abi dedim. Sonradan dank etti megacılardandır bu da diye. Bugün aradı yarın öğleden sonra birde buluşacağız, ne yalan atayım?
Not gerçekten saf biriyim ama konu para olursa hiçbirşekilde bulaşmam bu işe ama yine de öneri vb. lazım. İlk olarak şey diyeceğim işte bi miktar para ister büyük ihtimal. diyeceğim ki abi ailem ev kredisi ödüyor babam çalışıyor sadece aldığım 900 lira asgarinin 600ünü eve gönderiyorum burs falan almıyorum bu da bana kalıyor diye, bildiğiniz fakir ayağı yani.
Gerçekten öneri gerek megacıya karşı. Editlerim gelince. Eğer değilse de vardır yine bi iş. Hadi DH güveniyorum size.
Edit:Kesin megacı. Facebook'taki arkadaşları da megacı çıktı.
Edit2: Gelen cesaret üerine yazdım adama umarım mesajı almıştır,verdiğimi düşünüyorum. Facebook'tan engelledim. Tipi mipi yerinde eğlenceli biriydi, hayattan zevk alır gibi duruyordu ama dolandırıcı olmamasını gerçekten isterdim. Neyse, gelir yine buraya ben güler yüzüne hitap ederim ama dolandırıcılığına ASLA.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfer Rosa -- 29 Ocak 2015; 2:08:38 >