Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
546
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kulaklık Tamiri
I
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Merhabalar,

Elektronikten anlayan arkadaşların yardımına çok ihtiyacım var. Mikronfonlu, çift jaklı, aktis gürültü kesici özellikli bir kulaklığım var.
< Resime gitmek için tıklayın >

Şunlar jakları, birisi mikrofon girişi, diğeri kulaklık için olan.
< Resime gitmek için tıklayın >
Şöyle de bir kumandası var. 2 Kablo girişi olan yer jak tarafı, tek kablo tarafı da kulaklığa gidiyor.

Kumandaya bluetooth adaptörü bağlanabiliyor.

Sıkıntım şu, kulaklığın mikrofonu da kulaklık kısmı da normal çalışıyorken mikrofonu aktif edince bir anda aşırı parazitlenme yapıyor, sesimde kesiklikler oluyor. Bu parazitlenmeyi benimle beraber aynı intercom'a bağlı diğer kişilerde duyuyor. Bir tane multimetre aldım. Ayarlarına bakıp kabloda süreklilik olup olmadığına baktım. A ucundan, devrede ki B noktasında ki Sol / Sağ girişlerine deyince ses geliyor. Ayrıca C noktasında ki Sol / Sağ çıkışlarına deyince de bip sesini alıyoruz. Yani devre de problem yok diye anlıyorum. Ayrıca bluetooth adaptöründen telefona bağlayınca kulaklıkta son derece net ses alıyorum. Bütün bu belirtilerden yola çıkarak ses almada sorun olmadığını düşünüyorum. Sorun ses vermede, mikrofon da ama onu da nasıl test edeceğim bilmiyorum.

Yardımcı olabilir misiniz?
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impressive -- 16 Ocak 2021; 12:49:7 >

I
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Mikrofon jakını evde sokup ses alabileceğim bir yer yok, jaktan evde ses nasıl alabilirim?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.