Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
286
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kulaklık sorunu: anakart mı bozuk, kulaklık mı? YARDIM LÜTFEN
C
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Arkadaşlar kulaklığımı anakarttaki jaka tam olarak taktığımda sesler tamamen bozuluyor, jaka oturtmazsam eğer düzgün geliyo sesler ama sağ ve sol olarak ayrıştırmıyo. Yani bütün sesleri de iki taraftan birden veriyo, özellikle fps oyunlarında çok sıkıntılı bir durum. Sorunun nerden kaynaklandığını nasıl anlarım?



A
4 yıl
Er

Arkadaşlar aynı sorun bende de var laptopu temizledikten sonra kulaklığı taktığımda jak girişine oturtunca sesi komple sol taraftan veriyo jak girişini biraz geriye çekince sesi iki kulaklığa eşit dağıtıyo lütfen yardım



T
4 yıl
Yüzbaşı

Bende kasanın ön girişlerinde sonradan olan bir olay şu şekildeydi. Her zaman taktığım kulaklığı taktığımda sadece belirli frekanslar geliyordu. Dibine kadar bastırınca düzgün çalmaya başlıyordu ya da tam oturtmadan bırakınca. Ama o zaman da kulaklık takıldığını pc anlamıyor ve hoparlörden de ses geliyordu. Sorunu kulaklık jakını çevirerek çözdüm. Yani kulaklığın jakı L tipi olduğu için hangi pozisyonda olduğunu ayırt edebiliyorum, taktıktan sonra döndürüyorum. Hep aynı konumda ses düzgün gelmeye başlıyor. Kulaklığı başka bir girişe takınca sorun olmuyor. Bence önce başka bir cihaz ile kulaklığı deneyin. Sorun yaşamıyorsanız pcdeki jak yuvasındandır. Bende sadece o kulaklıkta sıkıntı çıkartıyor ama yine de bir şekilde doğru açıyı tutturunca çalışıyor. Muhtemelen çok fazla kulaklık takıp çıkartıyorum. Tak çıkar yapa yapa yuvayı bozmuş olabilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.