Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
291
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kudüs ve kıyamet savaşları
P
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

kudüs.....önemi nedir..kudüsteki kavga nedendir.

kudüs için üç dinden yüz milyonlarca insan ölmüştür sadece burayı ele geçirebilmek için.

kudüs allahın tüm insanları en büyük sınavına sokacağı yerdir ancak insanlar şimdiden kaybetmiş gibi görünüyorlar.

tanrı üç kitapta da kudüs ü kutsal yer olarak belirtir ancak insanlar o üç kitabında aynı yerden geldiğini unutur burası bizim derler.

burada durumu görelim siyaset hırsından pek yazan olmamış ama...

kudüs ün yahudilerce önemi
< Resime gitmek için tıklayın >

solda mescid i aksa var sagda ağlama duvarı...işte yahudiler bu duvar ın süleyman tapınağı nın bir parçası olduğuna inanırlar işte bu yüzden mescid i aksa nın altında kazı yaparlar müslümanlar mescid i aksa ya zarar gelsin istemezler ancak son duruma göre israil in kazılarında bina nın yıkılma ihtimali mevcut.yıkılırsa ne olur düşünün durum kritik.

yani uzun yıllar kültür kültür üstüne gelmiştir fakat insanlar buradaki mesajı anlamazlar...
imtihan şudur...insanlar menfaatlerinden vaz geçip kardeşçe yaşamayı öğrenebileceklermidir.kitapta şu da yazar herkes atlar...kudüs kıyametten önce insanların en büyük savaşı nın çıkacağı yerdir.

insanlar ondan geleni değiştirdiler ve kendi sözlerini eklediler..

burada amerika nın neden israil in arkasında olduğunu açıklarsak ırakta ve suriyedeki amacını da görürüz ve neden türkiyede birileri nin islamı kötülemeye çalıştığını..

evangelizm insanların hristiyanlığı değiştirip şeytana uymasının sonucudur amerikada inananı çoktur.bu inanca göre büyük israil kurulduktan sonra mesih gelebilir.yahudi ve hristiyanların bir olduğu tek konu budur ki zamanında amerikaya göçen yahudilerin paranın gücüyle değiştirdikleri de diyebiliriz açılımı şu bizde yakalanan rahip bronson bir evangelisttir.aramızda da çokça var mesajlarından onları tanırsınız.

< Resime gitmek için tıklayın >
işte bu inanca göre ki insanların kendi menfaatlerine göre uydurduklarıdır yahudiler ve hristiyanlar müslümanlara karşı birleşir.gerçekte bu evangelistlerin dünyaya yayılmak için yahudileri kullanması yahudilerin yayılmak için amerikayı kullanmasıdır.danışıklı dövüş diyebiliriz.

bu hak dini değil insan menfaatçidir peki mesele nedir.

mesele yine menfaat zaten insan burada dinden inançtan çıkar parayı arar süleyman maabedini ve hz süleyman ın hazinesini gerçek dert budur.

< Resime gitmek için tıklayın >
bir zamanlar orada olabilirsiniz herkes oradaydı bir zamanlar bizans ta vardı ama orası nın adı artık istanbul hiç bir yer sonsuza kadar sizin değildir..bizim farkımız tüm din mensuplarını barış içinde yaşatmaktır farkımız bu.türkiye nin önemi de bu...tüm insanların barış içinde sığınacağı tek bir yer.

burada faaliyetleri çok

< Resime gitmek için tıklayın >
biri yazdığı zaman dakikalar içinde beğeni sayısı artar.
genelde din yok tanrı yalan arap diiliz diyerek müslüman mahallesinde propoganda yaparlar ama genelde ya evangelist ya ateist ya vesaireisttirler .onlar öyle derler.

amaçlarını tanrıyı kıyamete zorlamak olarak belirlemişlerdir..bugün internetteki günah sayılacak içeriklerin islam karşıtlığının kaynağıdırlar...aceleleri bundan.
onlara göre ne kadar dünyaya kötülük erken yayılırsa tanrı o kadar erken kızacak ve kıyamet erken kopacak ve cennette kral olacaklardır..dikkat ederseniz bu sözler şeytan ın sözleriyle aynıdır.bu senaryoda israil in büyük israil i kurma yolunda amerikayı ele geçirmesidir.

< Resime gitmek için tıklayın >
gerçek hristiyanlara göre mesih burada inecektir.üstteki yazıda küçük bir paragraf var okur geçersiniz doğru gibi okuduğunuzdan kafanıza çakılır yazan bir profesördür sonuçta bu gizli bir mesaj içerir internette bol.ben bile sonradan fark ettim.burada hristiyanlık yahudiliğin mezhebi olarak çıktı yazılmış okuyan çocuk inanır belki ama bu doğru değildir..internetteki bu yazılara dikkat ediniz.doğru olan söz sadece allahın sözleridir.

ve bir gerçek daha vardır hz muhammed son peygamberdir ya tüm insanlık tek bir dinde birleşecek ya da kaynağı tek olan anlamı tek olan allahın sözlerinde tartışıp yok olup gideceklerdir.
müslümanlar için anlamı böyledir


< Resime gitmek için tıklayın >





dikkat ediniz burada sorun allahın kitaplarından değil insanın uydurduğu dinlerden çıkar insan tek bir varlıktır kaşı vardır gözü vardır eli ayakları tektir hiç bir insan diğerine üstün değildir

insanlar ya onun yolunda kardeş olacak ya yok olup gideceklerdir.

ya türkiye için ekstra önemi

o da burada


https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=M-Re_ANfnvw
o kürt asıllı bir türk komutandı...peki o ne için uğraşmıştı

bunu da neden kardeşçe yaşamalıyız ı anlamayanlar düşünsün.

insanlar allahın sözlerini değiştirip menfaatlerini din yaptıklarında kıyamette kopacaktır çünkü o şükretmeyene sürekli nimet vermez.

< Resime gitmek için tıklayın >
ister hristiyan olun ister yahudi ister müslüman kardeş olmayı öğrenemeyip şeytan ın yolundan giderseniz bu saltanat çok uzun sürmeyecektir.

tarih tekerrürdür demiştik.

geçmişte allah israil oğullarına parayla altınla dünyayı ele geçiremezsiniz demişti ancak onlar dinlemediler.

< Resime gitmek için tıklayın >
biraz düşünmeliler...

< Resime gitmek için tıklayın >
zaman azalıyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
şüphesiz ki bulacakları sonlarıdır.

onlar her yerdedir türkiyeyi satanları tanımak için 1 doların önüne değil arkasına bakın.

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 8 Mayıs 2021; 4:15:30 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.