Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
870
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kredi Karti Onerisi
H
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar,

Hali hazirda is yerimin anlasmasi oldugu icin banka ve kredi karti olarak VakifBank kullanmaktayim. Fakat harcamalarim cok artinca, ona karsilik bonus, paranin geri iadesi gibi durumlarda avantajlari olan kredi kartlari da daha cok ilgimi cekmeye basladi.

Genel olarak harcamalarimin cogu akaryakit (Opet ve/veya Shell), ve restoran (tek seferde 95% 150 TLyi gecmiyor, fakat 100 TL seklinde bol bol olmakta), kismen de arac kiralama (tercihen Garenta, veya Avis/Enterprise) ve giyim olmakta. Ve tabii e-ticaret (Hepsiburada, Amazon, Trendyol vs) aktif olarak kullanmaktayim.

Baktigim kartlar Halkbank Paraf, Is Bankasi Maximum ve Garanti Bonus. Sizin bunlarin icinde veya bunlardan farkli olarak onerebileceginiz bir kart var midir? Oncelikle amacim birden fazla kart almak degil, tek bir kart almak fakat eger ayri ayri kullanmak cok daha avantajli olacaksa 2 tane ayri da alabilirim.



K
3 yıl
Onbaşı

Bende 6 tane var, hangisinde kampanya olursa onu kullanıyorum. En memnun olduğum akbank açıkçası. Aidatsız Free kartını dahi kampanyalara ücretsiz dahil ediyor. Çok sayıda kampanya oluyor. Puanlar anında yatıp silinmiyor ve ekstreyi puanlarla ödeyebiliyorsun. Diğerlerinde puan ne zaman yatacak, yattı mı, silindi mi, nerde kullanacaz derdi oluyor hep.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

H
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam bahsettiginiz karti da bir radarima alayim. Eger akaryakit/restoran kampanyalari da guzelse cok iyi olur.



A
3 yıl
Onbaşı

Eskiye nazaran kampanya kazanım oranları düşse de garanti shop&fly' ı da tercih edebilirsiniz. Banka pos ayrımı olmaksızın her harcamanın %1'i oranına karşılık gelen mil kazanıyorsunuz. ( örnek; 100 ₺ harcama ile 100 mil, 100 milin karşılığı 1₺) İlk çıktığında sadece seyahat hattında uçak bileti yada otel konaklama için kullanılan miller artık Shell ve petrol ofisinde de kullanılabiliyor. Bunun yanı sıra Media Markt ve Beymen mağazalarında da mil kullanımı sene sonuna kadar aktif (yıl bitince devam etmesi muhtemel). Yukarı da yazdığınız harcama gruplarında neredeyse her ay ekstra kampanya yapılıyor, dolayısı ile mil puan kazanımınız yüksek olcaktır. Başta da dediğim gibi, ilk çıktığı zaman kampanyalarla çok daha fazla kazandırıyordu, gittikçe düşen oranda olmasına rağmen yine de terch edilebilinir.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Tesekkur ederim hocam oneri icin. Ben Garanti icin Bonus'a hep odaklanmistim, o yuzden Shop & Fly, American Express gibi kartlari gozden kacmis hep. Her harcamanin %1'i benim icin cok guzel bir oran acikcasi. @Aleksioss





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huddleston -- 16 Eylül 2021; 11:6:45 >


Bu mesajda bahsedilenler: @Aleksioss
K
3 yıl
Yarbay

garanti shop&fly aidatı ne kadar acaba ???



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Aleksioss
A
3 yıl
Onbaşı

https://www.shopandfly.com.tr/destek/faiz-ucretler/yillik-kart-ucreti



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @kıng365
G
3 yıl
Yarbay

TEB bonusun kampanyalarını inceleyin



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.