Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1064
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kredi Kartı Çıkartamıyorum Acil Yardım
Z
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar,

2019 yılında kanuni/idari takibe girdiğimden dolayı findeks puanım 0'dı ve hiç bir banka bana kredi kartı vs vermıyordu butun borçlarımı günü gününe ödeyerek kanuni takibe giren borcumu ödedim. Ödeyemediğim bir kredim vardı tekrar yapılandırıp yapılandırdığım günden bu güne her ay düzenli ödemesi yaptım son 2 taksidi kaldığında ise erken kapama yaptım. Bu forumdan gördüğüm bir kaç konuda Kuveytürk'e gitmemi ve oradan blokeli kredi kartı çıkartmamı söylediler 1100 TL teminat yatırarak 1000 TL'lik bir kredi kartı sahibi oldum 6 aydır düzenli ödemelerini yapıyorum.

İlk sorum şu
Blokeli kredi kartımın blokesi ne zaman kalkar?
1 Senedir bir iş yerinde çalışıyorum maaş bankam akbank hiç bir türlü kredi kartı ve artı para vermiyor sebebi ne olabilir?
Findeks puanımı bugün sorguladım an itibariyle 1.140 Puanım var

Geçenlerde çalıştığım akbank şubesinden satış temsilcisi arayarak artı para tanımlayabılırız alabilirsiniz gözüküyor dedi ve başvuru yaptı 1-2 saat sonra red geldi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.