Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
941
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kredi çekmeyi düşünüyorum.
S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

İyi günler. Öğrenciyim ve masraflarım çok. İyi bildiğim bir iş var ve bunun için 20 bin lira kredi çekmek istiyorum. Eğer işler yolunda giderse ben krediyi 3 aya ödemiş bile olurum. Gel gelelim işler kötü giderse ne yapacağımı bilemiyorum. %75 ihtimalle işler yolunda gidecek. Daha önce kredi çektiniz mi ve tavsiyeleriniz nedir?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Up



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
6 yıl
Yarbay

şuan olan faizlerden haberin yok sanırım şuan kredi çekmek kadar yapilacak çılgın birşey yok


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
6 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Faizler ne zaman düşecek ki ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @erkaninn59
A
6 yıl
Yüzbaşı

Öğrenciye 20 bin TL krediyi hangi banka veriyor acaba.



E
6 yıl
Yarbay

uzun bir süre düşmez failer kredi vermek istemiyor bankalar şuan verirken adamı zorluyorlar faizler böyle değilken banka kendi vermek isterdi arayip şimdi kendiniz zorla bankadan kredi alıyorsunuz tanidiğim bir 10 bin liralık kredi çekicekti baya uğraştırmışlar daha önceden çalıştığı kredi çektiği bankadan çekmeye çalışmış bide




Bu mesajda bahsedilenler: @Sauron
G
6 yıl
Yüzbaşı

Şuanda kredi çekenler borcunu borçla kapatıyor haberin olsun.



C
6 yıl
Yüzbaşı

Öğrenciye banka 20000 tl kredi vermez. Kart limiti bile 1500 tlden fazla vermiyor.

iş ne?



D
6 yıl
Teğmen

şu kriz ortamında kredi çekilmez helede 20bin tl faiz oranları çok yüksek 50 bin çeksen geriye 100 bin olrak ödersin tavsiye etmem..!!



O
6 yıl
Yarbay

Ortada gelirin yokken kimse sana 20 bin kredi vermez dostum, özellikle şu dönemde bankalar daha dikkatli hareket ediyor. Banka senden isteyeceği referans gelirlerin ve kredi notun olacak...Haliyle vermezler.

Hadi krediyi çektin, o krediye dönüş yapamadığın anda başka sorunları ortaya çıkar. Bu sefer borcu borçla kapatma yoluna gidersin iyice sıkıntı olur.

Öğrencisin ve masrafların çoksa seni düzeninden çok mahrum etmeyecek şekilde çalışmalısın, en basit ve garanti çözüm bu...Haftasonları yada akşamları çalışabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.