Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
5355
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KPSS LİSANS MEZUNU ÖNLİSANS SINAVINA GİREBİLİR Mİ?
M
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar Kpss Lisans sınavı başvuru tarihleri 10-21 Mayıs'tı. Ben AÖF Lisans son senemdi bu sene ve Finallerim 26-27 Mayıs'tı haliyle notların açımlanması 2 haftayı buldu hemen hemen 4-5 haziranı geçti yani. Ben lisans mezunu olarak başvuramadım şuan mezunum fakat Ağustos'ta ki Önlisans Kpss'ye girme hakkım yok mu şimdi benim? Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz acaba?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
6 yıl
Yüzbaşı

Lisans kpss ye girebilirdin sanırım. Çünkü önlisansa girecek kişiler okulu bitmesede girebiliyor okulu bittikten sonra tercih yapabiliyor 2 sene geçerli olduğu için puan lisansta da var mı bilmiyorumda vardı büyük ihtimal. Ancak önlisans bölmümü okumadığın için önlisans sınavına giremiyosun diye biliyorum (emin değilim). Bu arada Ağustosta değil kasımda sınav önlsiansın.



H
6 yıl
Çavuş

Cevap çok net. GİREMEZSİN.



M
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Peki klavuzda 21 Mayıstan sonra mezun olan Lisans mezunları önlisans girebilir yazıyor bu senenin 2018 klavuzunda?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

M
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

F
6 yıl
Er

quote:

Orijinalden alıntı: Madawc

http://prntscr.com/karipg
Merhabalar o kılavuzu atabilir misin? Çünkü benim baktığım kılavuzda böyle yazıyor. 21 Mayıs öncesi mezun olanlar başvuramaz diyor. Ancak sonrasında mezun olanlar başvurabilir demiyor. Ben Temmuz mezunuyum. ÖSYM üzerinden sınava başvurabildim. Ancak sorun şu ki acaba kazansam atanabilecek miyim?

< Resime gitmek için tıklayın >



M
6 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Tamamda benim dediğimi söylemişsiniz gene 21 mayıstan önce zaten mezunsan giremezsin önlisansa. Benim dediğim ben zaten finallere 26 mayısta girdim. Mezun olmam haziranın 12 sinde felan sonuçlarla belli oldu. Ama diğer klavuzda eğer 21 mayıstan sonra mezunsak önlisans düzeyinde sınava girebiliyoruz. Girebiliyorsak tercih hakkımızda vardır elbet :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

S
6 yıl
Çavuş

Merhaba,
1-Ön lisans mezun oldum
2-Lisans Mezun oldum
3-Tekrar Ön lisansa kayıt oldum okumaya başladım diyelim
bu durumda son olarak ön lisans dan tekrardan mezun olsam kpss ön lisans sınavına girilebilir mi ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.