Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1154
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Koronavirüs tedavisini Prof. Dr. Ercüment Ovalı buldu galiba
D
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Koronavirüs tedavisi için ekibiyle birlikte 1 aydan fazladır laboratuvara kapanan Prof. Dr. Ercüment Ovalı, sosyal medya hesabından heyecanlandırıcı bir paylaşım yaptı ve 23 Nisan‘da ismini duyurmayı planladığı ilacın büyük bir etki gösterdiğini ve acilen klinik test denemelerinin başlaması gerektiğini takipçilerine duyurdu.
YENİ BULUNAN İLACIN ADI DORNAZ ALFA OLARAK AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığı tarafından çalışmaları onaylanan Prof. Dr. Ercüment Oval, bunu hemen duyurdu ve 1 aydır üzerinde kesintisiz olarak çalıştıkları ilacın artık tedavide kullanılabileceğini ve bu ilacın adınında Dornaz Alfa olduğunu belirtti.
DORNAZ ALFA “ACİLEN KLİNİK TESTLERE ALINMALI”

Ercüment Ovalı, sosyal medya hesabından koronavirüs tedavisi için geliştirilen ilaçla ilgili paylaşımında Türk haklını büyük sevince boğdu.”1 aydır laboratuvarda çalıştığımız bir ilacın ismini 23 nisanda açıklayacaktık ancak o kadar etkili duruyor ki insanların hayatını kurtarabilir. İnsanların hayatından gün çalmak istemedik. Acilen Dornaz alfa hastaların tedavisinde klinik testlere alınmalı.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://lafmacun.net/haber/dornaz-alfa-ilaci-koronaviruse-care-mi/



F
4 yıl
Yarbay

Ufak bir düzeltme. İlacın adı Dornaz Alfa değilmiş etken maddesinin adıymış.



S
4 yıl
Teğmen

koronanın tedavisi kuranda geçiyor aslında



M
4 yıl
Yarbay

Tedavi bulunduğu falan yok
Bu ilacın covid için kullanımı ile alakalı 1 ay öncesinden araştırmalar var

Ha yaptığı güzel birşey,sonuçta o etken maddeyi deniyor virüs üstünde çalışma yapıyor ama sevinmeyin yani



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.