Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
4267
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Konvektör ısıtıcı tavsiyesi: Vigo mu Delonchi mi?
E
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hangi tür ısıtıcı alsam diye çok araştırdım sanırım bana en uygunu bu tip konvektör ısıtıcılar. İzmir'deyim evde ufo bile biraz yandığında hemen ortam ısınıyor kapatınca da çabuk soğumuyor. Aslında yağlı radyatör alacaktım ama onda tam randıman için uzun süre yakmak gerekiyor öyle de hem çok elektrik harcayacak hem de gerek yok zaten.

Yani bana kısa sürede ortamı ısıtacak ısıttığında da kendini kapatacak bir ısıtıcı lazım. Bunu da en iyi bu tip ısıtıcılar yapıyor gördüğüm kadarıyla. Aşağıdaki iki modelde de termostat var belli bir sıcaklıktan sonra kapanıyor.

Vito Türk markası sanırım. Delonghi'den biraz daha ucuz. Ben delonghi daha iyidir diye düşünüyorum. Sizce hangisi daha iyidir?

https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/vigo-2500-watt-beyaz-dijital-elektrikli-konvektor-isitici-hediyeli-epk4590e25b-317590454

http://www.vatanbilgisayar.com/delonghi-hcx9120e-slim-style-konvektor-isitici-2000-w-.html



E
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

S
6 yıl
Binbaşı

Diğer cihazlar hk. bilgim yok fakat vigo 2500w digital göstergeli konvektörü uzun zamandır kullanıyorum. Yaklaşık 20m2 alanı çok rahat ısıtıyor. Zaman erteleme ya da 8 saate kadar kapanma fonksiyonu vs. var. Termostatı düzgün çalışmadğında kalibre edilebiliyor. Kısa sürede ısıtmaya başlıyor. Hangi konvektörü alacağınızı bilemiyorum ama elektrikli radyatörlerden almayın derim. Çok geç ısınıyor ve konvektörler kadar verimli değiller.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.