Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
929
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Konut kredisinde para satıcıya nasıl aktarılıyor
R
4 yıl
Er
Konu Sahibi

İyi günler arkadaşlar.evimi satmayı düşünüyorum.alan kişi isbankasindan kredi çekiyor.sube yetkilisinin bana söylediği şu tapuda avukat ve alıcı ile ipotekli satış yapıldıktan sonra alıcı ile beraber şubeye gidip paranın hesaba aktarılacağı.acaba yapılacak bu iş ve işlemler doğru mu.bu süreçleri yaşayan var mı aramizda..bilgiye ihtiyacım var .acaba bankadan bir teminat bir imzalı kağıt almalı mıyım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Teğmen

Önceden bankaya gidip sorun hesapta satacaginiz fiyatı neyse onu görmek istediğinizi söyleyin sonrada bloke koydurun sıkıntı olmaz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
4 yıl
Yarbay

Ev alım satımında arada banka varsa ELDEN ALACAĞIN PARA (eğer varsa) dışında bir sıkıntı çıkmaz emin ol.



P
4 yıl
Teğmen

Diyelim 400 bine sattınız evinizi . Alıcı 350 kredi çekti . 50 binlik parayı tapuya gittiğinizde hesabınıza havale/eft ya da nakit şekilde isteyin.( hesap daha güvenilir bence) tapudaki işlemlerden sonra da alıcı ile bankaya gidiyorsunuz . Orada banka tapuyu alıyor . Kişinin blokeli kaldırıyor . Görevli nezdinde parayı hesabınıza yolluyorlar.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @realforever31
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.