Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
328
Tıklama
0
Öne Çıkarma
kök hücreli saç ekimi
K
3 yıl
Er
Konu Sahibi

KÖK HÜCRELİ SAÇ EKİMİ | CNN TÜRK | DR. NİHAT DİK

Saçlarınız eski canlılığını yitirdi veya dökülmeye mi başladı? Kök Hücreli Saç Ekimi aradığınız çözüm olabilir.
Estetik ve güzellik üzerine merak ettiğiniz tüm soruların cevaplarını anlatmaya devam ediyorum. İnstagram hesabım üzerinden tüm paylaşımlarımı takip edebilir ve merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.
https://www.instagram.com/dr.nihatdik/https://www.facebook.com/drnihatdik

Hem mevcut saçlarınızı koruyun, hem de yeni saçlarınıza kavuşun!
Saçlarımız etkili bir görüntü için olmazsa olmaz parçamızdır. Ancak saçlarımız zamanla canlılığını kaybederek mat bir görünüm alabilir, dökülebilir ya da seyrekleşebilir. Tüm bu sorunların temelinde yatan saç köklerimizin yetersiz beslenmesi ve saç köklerimizi besleyen hücrelerin ihtiyaca cevap verememesidir.
İşte tam da bu noktada cilt yenilemede çığ gibi büyüyen kök hücre teknolojisi söz konusu saçlarımız olduğunda da pozitif sonuçlar vermektedir.
Kök hücreli saç ekimi; saç dökülmesini durdurarak mevcut saçlarınızı koruma altına alan, saçsız bölgenizde yeni saçlarınıza kavuşmanızı sağlayan ve mevcut saç ekiminin başarı oranını artıran yenilikçi bir yaklaşımdır.
Kök hücreli saç ekimi hormonların bazal seviyeye ulaştığı 20 yaşını doldurmuş kadın ve erkek herkese uygulanabilir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.