Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 kayıtlı üye, 7 misafir
57185
Cevap
4427377
Tıklama
81
Öne Çıkarma
Cevap: Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (209. sayfa)
S
16 yıl
Çavuş

quote:

Orjinalden alıntı: memoo

Arkadaşlar,

Daikin klima almak istiyorum. İzmir'de oturuyorum. En iyi fiyatı nereden alırım tecrübesi olan varmı?
18.000btu deluxe yada ururu-sahara modeli almayı düşünüyorum.

Bir internet sitesi buldumwww.tebas.com.tr buradaki fiyatlar çok iyi. bunların kim olduğunu bilen varmı?

tşk.

sayın memo

gezeceksiniz,bu iş artık kapı kapı gezmekle oluyor,buradan şu desekte olmuyor,ben bile 1800 ytl dedigim klimayı 12 taksitle 1450 ytl alanlar var büyük dilimi yutuyorum



B
16 yıl
Er

s.a arkadaslar
plandaki evin salnuna taktirmayı düşündüğüm klima için bugün keşifçi arkadaşlar geldi..salon için daikin ftxs71fv1b almam gerektiğini söylediler ben ise panasonic cs-e18gkew nin yeterli geleceğini düşünüyordum..daha doğrusu daikin ftxs50fv1b ile panasonic panasonic cs-e18gkew arasında kararsızken daikinin kesifi ftxs71fv1b modeli yönunde oldu..sizin düşünceniz nedir..panasonic sectiğim model yetersiz mi kalır?yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
not: ev stüdyo mutfak salon bir ve balkonun sürgülü pimapeni var pencereler pimapen
bana tavsiye edilen daikin'in ısıtma sınıfı c soğutma b ben ısıtma ağırlıklı kullanıcam c olmasından ötürü çok mu yakar??


< Resime gitmek için tıklayın >


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
16 yıl
Teğmen

arkadaşlar.. en sessiz klima hagisidir? Normal modda.. uyku modu olarak değil.
teşekkürler..



K
16 yıl
Er

Yaklaşık 1 haftadır enerji tüketimi üzerine klima araştırıyorum. Ben galiba:

http://www.alarko-carrier.com.tr/AC_icerik.asp?ID=ACU25

adresinde teknik özellikleri de belirtilen 13000 btu luk toshiba klimayı tercih edeceğim. Maddi imkanlarımı zorlarım derseniz mükemmel elektrik tasarruflu bir klima. Daha az yakanı da var toshibanın ama fiyatı biraz el yakıyor. Ürünü inceleyin, eğer haksızsam hemen cevaplayın bu mesajımı. Çünkü kendime de alacağım. İnsan kendine iyi birşey almak ister değil mi? Kimse kötü mal alacak kadar fazla para vermez; demedi demeyin...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
16 yıl
Er

Bu arada şunu da belirteyim, o sitede fiyatlar biraz pahalı. araştırırsanız peşin fiyatına 12 taksit alabileceğiniz siteler de var.



F
16 yıl
Teğmen

ARKADAŞLAR MERHABA,

UZUN SÜRE SİZLERE BURADA DAIKIN İSMİYLE YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞMIŞTIM. 1998 YILINDAN BERİ DAIKIN İLE İÇ İÇE ÇALIŞMAKTAN BÜYÜK GURUR DUYARAK İŞ HAYATIMA DEVAM ETTİM.
ANCAK DAIKIN FİRMASININ TÜRKİYEDE EL DEĞİŞTİRMESİNDEN SONRA 2007 YILI MART AYINDA FUJITSU KLİMANIN TÜRKIYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ ALAN ABKAY GRUP LTD.ŞTİ'NIN EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE GETİRİLDİM. 6 AYDIR BU GÖREVİMİ DE BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE YÜRÜTÜYORUM.

BUNDAN SONRASINDA FUJITSU KLİMALAR İLE İLGİLİ HER KONUDA SİZLERE YARDIMCI OLABİLECEĞİMİ BİLMENİZİ İSTERİM, HERKESE KLİMA ARAŞTIRMASINDA BOL ŞANS VE BAŞARILAR DİLER,SAYGILARIMI SUNARIM.

CUMHUR DEMİRKAHYALILAR


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
16 yıl
Binbaşı

CUMHUR BEY YENİ GÖREVİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM HAYIRLI OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN
BEN ŞAHSEN FUJİTSU KLİMALARA HAYRANIM ÖZELLİKLE İNVERTERLİ OLANLARIN ISITMALARI MÜKEMMEL SİZDEN RİCAM 14000-17000 BTU İNVERTERLİLERİN YENİ MODELLERİ ÇIKACAKMI YENİ MODELLERLE İLGİLİ GELİŞME VARMI YANİ DIŞ GÖRÜNÜŞ DEĞİL TEKNİK BAKIMDAN





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 19 Şubat 2008; 12:35:47 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Teğmen

DEĞERLİ ARKADAŞIM GERÇEKTEN FUJITSU KLİMALARA HAYRAN OLMAMAK MÜMKÜN DEĞİL. ISITMA DEĞERLERİ OLARAK DÜNYADAKİ EN İYİ KLİMA ÇÜNKÜ KENDİ KAPASİTESİNİN ÜZERİNE 2 KAT ÇIKABİLEN TEK MARKA BU AÇIDAN.

İNVERTER MODELLERİNDE BUGÜNE DEK OLAN ASYA SERİSİNİN DIŞINDA ÖNÜMÜZDEKİ AYDAN İTİBAREN ASYB SERİSİ İNVERTER CİHAZLAR TÜRKİYEDE BULUNACAK. DİĞER BİR İSMİ İLE PLAZMA SERİSİ DEDİĞİMİZ BU CİHAZLARIN ŞİMDİDEN FİYATLARI BELLİ.

ANCAK PLAZMA SERİSİNDE 9000 - 12000 - 18000 - 24000 BTU MODELLERİ MEVCUT.

SİZİN SORDUĞUNUZ KAPASİTEDE ASYA SERİSİNDE 14000 BTU MODELİMİZ MEVCUTTUR. FİYATI 1.900 USD + KDV DİR.

SAYGILARIMLA


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Binbaşı

ASYB 18000 İNVERTERLİ FİYATI NEDİR ASAY DAN FARKI ÜSTÜNLÜĞÜ NEDİR ABKAY SİTESİNDE GÖREMEDİM


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Teğmen

İKİ MODEL ARASINDA SADECE İÇ ÜNİTE KASA FARKI VAR, ASYB DAHA DÜZ PANEL VE KOMPAKT GÖRÜNÜME SAHİP. TEKNİK ÖZELLİK ANLAMINDA BİR FARK YOK.
ASYB 18000 İNVERTER CİHAZIN FİYATI:2.400 USD +KDV DİR.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
16 yıl
Binbaşı

ABİ SİZE ULAŞACAĞIM BİR TELEFON NUMARASI YAZ SİZİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM MÜMKÜNSE
SAYGILARIMLA
AHMET ERCAN


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Teğmen

size pm olarak bildirdim arkadaşım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Er

sevgili fujitsu kardesim..ben bir kaç mesaj yukarı bir ev krokisi koymuştum bahsettiğim markalar keşife gelmişti..farklı btu lu modellerini tavsiye ettiler panasonic 18'lik modelini daikin ise 24 lük olanı o yüzden ben tam olarak ne alacağıma karar veremedim çünkü 18'lik ile 24'lük klima arasında fiyat farkı çok fazla acaba sizin o plandaki metre kare bilgilerine göre fujitsu da öneriniz ne olur ve önereceğiniz modelde ses db yüksekliği nedir.servisi yaygın mı? üretimi nerede yapılıyor? cevabınız için şimdiden teşekkür ederim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Teğmen

DEĞERLİ ARKADAŞIM PLANDA GÖRÜLEN SALON BÖLÜMÜ İÇİN FUJİTSU DA ASLINDA 14000 BTU İNVERTER TAVSİYE EDECEĞİM AMA.. ŞİMDİ KAFANIZ DAHA ÇOK KARIŞACAK. YANİ AÇIK MUTFAK OLMASA İDİ BENİM ORAYA TAVSİYEM 14000 İNVERTER OLURDU. AMA SİZ MUTLAKA 18000 İNVERTER BİR CİHAZ DÜŞÜNÜN. O MAHAL İÇİN 24000 BTU CİHAZ FAZLA OLUR.

AYRICA ÇOK DAHA ÖNCEKİ YAZILARIMDA BURADAKİ ARKADAŞLAR HATIRLARLAR. ISISAN FİRMASININ FTCS71 DEDİĞİ CİHAZ ASLINDA 32000 BTU KAPASİTELİ BİR CİHAZDIR. FTXS60 İSE 24000 BTU'DUR. ANCAK ISISAN DİSTRİBÜTÖR OLDUKTAN SONRA KATALOGLARINDA BU CİHAZLARIN KAPASİTESİNİ DEĞİŞTİRDİ. FTXS60 - 20000 BTU, FTXS71 İSE 24000 BTU OLDU.

SİZE ÖNERECEĞİM 18000 İNVERTER MODELİMİZİN SES SEVİYESİ 23 dB DİR. BU KONUDA SİZE ASYA18 LC MODELİNİ TAVSİYE EDERİM. SERVİS AĞI OLARAK YAYGIN AMA SİZ NEREDE OTURUYORSUNUZ BİLMİYORUM.

FUJITSU GENERAL LTD. ŞİRKETİ KAWASAKİ JAPAN ADRESİNDE BULUNUYOR. ANCAK HER JAPON KLİMA MARKASI GİBİ O DA JAPONYA DA ÜRETMİYOR.
FUJITSU, ÇİN DE VE TAYLAND DA KENDİ FABRİKALARINDA ÜRETİLİYOR.

TABİİ İNSAN ÇİN LAFINI DUYUNCA BİR ANDA İRKİLİYOR AMA GERÇEKLER BÖYLE DEĞİL, İMKANI OLANLAR MUTLAKA GİTMELİ, GÖRMELİ. OTOMOTİV SEKTÖRÜNDEN BMW, MERCEDES, VOLVO, OPEL'İN BU ÜLKEDE FABRİKALARI VAR. BAYAN İÇ GİYİMDE MARKS&SPENCER FABRİKASI BU ÜLKEDE... ÜLKEMİZİN GURURU OLAN FİRMALARDAN BİRİ OLAN AKSA JENERATÖRÜN BİLE BU ÜLKEDE FABRİKASI VAR. AMA İNSAN GİDİNCE ANLIYOR ÇİNDE ÇOK KALİTELİ BİR ÜRETİM OLDUĞUNU.. HAA UCUZ MAL YOKMU? ELBETTE VAR.. SİZİN NE İSTEDİĞİNİZE BAĞLI.

SAYGILARIMLA

CUMHUR DEMİRKAHYALILAR


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Teğmen

ENJOY 46 RUMUZLU ARKADAŞA...!

DEĞERLİ ARKADAŞIM ASYA14 LC ALMAK İSTEDİĞİNİZİ BELİRTMİŞSİNİZ, KAHRAMANMARAŞTA OTURUYORMUŞSUNUZ.

KAHRAMANMARAŞTA ULAŞABİLECEĞİNİZ BAYİMİZ;

GÖRÜR SOĞUTMA
KADİR GÖRÜR
TEL:344.223 95 61
533.479 08 89

CİHAZ BEDELİ 1900 USD + KDV DİR ( LİSTE FİYATI )

SAYGILARIMLA
CUMHUR DEMİRKAHYALILAR


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
16 yıl
Teğmen

sayın cumhur bey benim bildiğim kadarı ile görür soğutma fuji satıyor ve servisi fujitsu da mı satıyor.eğer öyle ise hemen alırım.çünkü kadir beyi tanırım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy46 -- 21 Şubat 2008; 19:37:25 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Teğmen

EVET BENDE BİLİYORUM FUJI BAYİSİ OLDUĞUNU, ARTIK BUNDAN BÖYLE FUJITSU DA SATACAKLAR, GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALABİLİRSİNİZ.


SAYGILARIMLA
CUMHUR DEMİRKAHYALILAR


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Er

cumhur bey tekrar merhaba,
ben k.yaka da evka 6 ya yakın yüksek vadi evlerinde oturuyorum..fujitsu bayisi girne, karşıyaka,bostanlı taraflarında var mı? bu önerdiğiniz modelin eğer daha önce yazdığınız gelecek dediğiniz yeni modellerinin tipi sanırım daha düz olacak..eğer beklemeye kalkarsak çok mu uzun bir süreyi kapsar..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
16 yıl
Teğmen

DEĞERLİ ARKADAŞIM, BİZDE ÇOK YAKIN BİR TARİHTE YÜKSEK VADİ EVLERİNE TOPLU CİHAZ TEKLİFİ VERDİK YENİ ETAP BİNALAR İÇİN, ORAYI ÇOK İYİ BİLİRİM.
SİZE KARŞIYAKA İLÇE SINIRLARI İÇİNDEKİ FUJITSU BAYİLERİNİN İSİMLERİNİ VE TELEFONLARINI VEREYİM.

TEKNİK KLİNİK - KİLİSE SOKAĞI KARŞIYAKA - METİN İSTEMİHAN
381 61 71

GÜR KLİMA - ALAYBEY SAHİL YOLU - GÜRKAN KIBRIS
367 35 65


NATUREL KLİMA - GİRNE BLV - ERTUĞ KANTAROĞLU
382 36 06

SAYGILARIMLA

CUMHUR DEMİRKAHYALILAR


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
16 yıl
Er

cumhur bey teşekkür ederim..yarın gidip görüşmeyi düşünüyorum..evleri bildiğinize göre bana tavsiye ettiğiniz model üzerinde görüşeyim değil mi?


Bu mesaja 1 cevap geldi.