Geçen ay instamı kapattım hocam. Çok gereksiz zaman kaybı 6 ay zor dayanabildim,2.5 yıldır sevdiğim kıza yazmak için kurmuştum wpdan engelliyim . 3 ay arayla 2 defa engel yiyince beni sevmediğine ikna oldum kapattım.Sevdiğin insana kötü bir dilekte bulunamıyorsun ama kızlar saf sevgi ve merhamet gördü mü seven insana karşı hadsizleşiyorlar,nankör oluyorlar. Tip desen boyum posum yerinde şükür.Üni de bitmek üzere ama hanımefendiler dağ ayısı seviyorlar bu devirde onu anladım ağzı bozuk kadir kıymet bilmez kıllı hanzonun teki olacaksın ki değer göresin. Ulan seni karşılıksız seven bir insanı ömür boyu ya bulursun ya da bulamazsın. Mecnun,Ferhat,Kerem nerdesiniz olum gelin de uğruna canınızı verdiğiniz aşk kavramı ayaklar altında olduğunu görün. 'Annee bana civardan temiz ahlaklı kız bul.' :)
Neyse konuyu kendi eksenimden çevireyim instagrama. Fenomenlerin milyonluk hayatına özenen mi dersin, en mahrem anlarını ve şakalarını on binlerle paylaşan çiftler mi dersin, önüne gelen her kızın storysine alev atan abazalar mı dersin, takipçi sayısının artması için tanımadığı insanları da profiline ekleyen mi dersin? Aman benden uzak olsunlar,bir dünya şey yazarım ama ne değişir ki kaçıp yakamı kurtardım.
Eskiden "emanet" diye bir kavram varmış hocam. Erkekle kadının birbirine emanet edildiğine inanılırmış. Eskiden köle cariye gibi kavramlar varmış. Kadın erkeğe cariye, erkek kadına köle olurmuş. Eskiden "teslimiyet" denen bir kavram varmış. İnsanın birine teslim olması kötü bir şey değilmiş. Aksine birbirine teslim olanlar dünyanın en zor halinde bile birbirlerinden yüz çevirmezmiş.
Güneş batıdan doğmaya başladığından beri ne erkek eski erkek, ne de kadın eski kadın. Artık "enayi" diye bir kavram var. Biz enayiyiz hocam. Bi biz kaldık geri kafalı.
Böyle yeni olmaktansa ben enayi olmayı tercih ederim.
Bi kız bi erkekten ret yiyince niye ağlasın lan gerçi benim için ağlayan olmuştu lise 3te dersaneden bi kızla takılıyordum boğazının orda kıl yumağı varmış görmemiştim fark edince yanından kalkıp tuvalete gitmiştim allam ben naptım diye neyse iki gün sonra olmuyor bitirelim dedi ok dedim 3 gün sonra maraz barışalım dedi yok eyw dedim gözleri doldu gitti 5 dk sonra gördüm ağlıyordu güzel bir kız asla benim için ağlamaz ben 5 para etmez itin tekiyim @hamza5806@inonu88
Düğüne gittikleri andır.. Bazende saçını topladığı an göbeği ufaktan açılıyor.. O anda göbeği yalayasım geliyor.. Bide gri eşofmana bitiyorum abi Arka kazan dairesi gibi.. Aşağı düşecek sarkmıs baya
olm sen benim konumda kızların dertlerine gece dışarı çıkamamak etraftaki abazalar yazan eleman değil misin sen dışarı çıkma kızlar güvende olur o nasıl yorum lan
Güneş batıdan doğmaya başladığından beri ne erkek eski erkek, ne de kadın eski kadın. Artık "enayi" diye bir kavram var. Biz enayiyiz hocam. Bi biz kaldık geri kafalı.
Böyle yeni olmaktansa ben enayi olmayı tercih ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >