Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
21
Cevap
4341
Tıklama
18
Öne Çıkarma
Kızlardan nefret etmeye başladım
A
5 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Çoğu hep kendini düşünüyo, bi ortama girip bi derdini anltsan adam akıllı dünleyip tavsiye verecek biri varsa o da sapına kadar delikanlı kardeşlerimdir. Nankörler, 10 iyilik yap bir istediğini ikilettiğin an 10 iyiliğini kaldırıp atarlar tek dertleri lafını ikiletmen olur. Benim delikanlı kardeşlerim hiçbi iyiliği unutmaz, yeri gelir imkanı olursa geri öder.

Kızlar sanki onlara karşı hep kibar olmak zorundaymışız gibi davranır, oysa biz erkekler her insanın inişli çıkışlı günler yaşayabileceğini kötü davranışlarının o gün modunda olmamasından kaynaklanabileceğini dişünürüz. Bi kıza ters hareket yaptığınız zaman bencil davranır. Çoğu zaman sizi cezalandırırlar.

Çoğu maddiyatçı, saçma sapan şeylere gereğinden fazla değer biçiyorlar. Bencil oldukları için kendileri o şey ığruna acı çekmeyi göze alamaz ve etrafındaki erkeklerden rica etme kalkanı altında dilenirler.

Hep onlara iyilik yapmak zorundaymışız gibi davranırlar, halbuki yaptğınız en küçük şeylerin bile takdir edilmesini herkes ister. Kaldı ki bir kıza iyilik yaptığınızda çoğu zaman sanki o sizin bi görevinizmiş gibi tepki verir.


Bu kalıpların dışında bi sürü erkek arkadaşım oldu, ama tanıdığım kızların çoğu böyleydi. Buna rağmen hala etrafımda hakettiğinden çok ilgiyi sırf kız olduğu için bu insanlra verenleri gördükçe çıldırıyorum.

Siz de onlar kadar insansınız, kimseye iyilik yapmak zorunda değilsiniz, yaptığınız zaman takdr edilmiyosa bi daha yapmazsınız olur biter.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hep ergen kızlara denk gelmişsiniz. Ergen kızlar aynen senin yazdığın gibi davranır. Ergenlik yaşla alakalı değil bu arada. 23-24 yaşında kızda gördüm aynen senin dediğin gibi davranan.
...
Yoruma Git
Yorumun Devamı 742793 - 5 yıl +10
Ne abartmışsınız bee, benim hanım ne düğün istedi ne takı istedi. Hatta annesi olmaz biz şunları istiyoruz diyince anne sen mi yaşayacaksın diyip susturmuştu. Yabancı da degildi iç anad...
Yoruma Git
Yorumun Devamı TombRaiderLaraCroft - 5 yıl +3
G
5 yıl
Er

Birazdan hu konuya bir arkadaş damlar. Aynı düşünüyorsunuz çünkü



F
5 yıl
Er

sonuna kadar doğru yorumlar, zaten bence erkeklerin vajinası olsa kimse bunlara bakmazdı.



K
5 yıl
Yüzbaşı

Sonuna kadar haklısın dostum gerçekten çok benciller



7
5 yıl
Yarbay

Hep ergen kızlara denk gelmişsiniz. Ergen kızlar aynen senin yazdığın gibi davranır. Ergenlik yaşla alakalı değil bu arada. 23-24 yaşında kızda gördüm aynen senin dediğin gibi davranan.

18-19-20 yaşında gayet olgun davranan, maddiyatı, kibarlığı önemsemeyen , sorunum olduğunda etrafımda pervane olan, sürekli mesaj atan arayan kızlarda gördüm. Bu kızların hepsinin ortak özelliği çok sevgilileri olmaması, kültürlü olmaları ve okullarında başarılı olmalarıydı.

Boş beleş kızlarla uğraşmayın. Gerçekten düzgün kızlarda var ama aramak lazım 100 kızdan 99'u ergen 1 tanesi düzgün çıkıyor. O yüzden kendinizi geliştirmeye bakın hem kültürel anlamda hem de kız anlamında. Boş kızları deneyim için kullanın , her kız , her insan bişeyler katar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
5 yıl
Er

Dostum kız arkadaşından yeni mi ayrıldın? Ben de uzun süreli bir ilişkiden çıktığımda aynen bu şekilde düşünüyordum. Aslında söylediklerinin bir çoğunda haklısın. Senin yaşını ve muhattap olduğun kızların yaşlarını bilemiyorum ama benim gözlemim, bu şekilde düşünen kızlar 23-30 yaş aralığında oluyorlar. Üniversiteden yeni mezun olmuş, iyi kötü (maaşı çok yüksek olmasa da) bir işe girebilmiş ve özgüveni tavan yapmış olanlar, erkeklerin dünyaya kendilerini mutlu etmek için gönderilmiş olduklarını sanıyorlar. Ancak 30 yaşını geçtikten sonra hala bekarlarsa gerçek dünyaya geri dönüş yapıyorlar. Bence her zaman söylenenin aksine kızların olgunlaşma süresi erkeklere oranla biraz daha uzun sürüyor. Bu söylediklerim tabiki herkesi kapsamaz. Askerdeyken 30yaşına gelmiş yada yaklaşmış ama hala yatılı erkek lisesinde ki gibi birbirlerine eşek şakaları yapan birçok erkek gördüm. Çok daha küçük yaşlarda yeterince olgunlaşmış ve bilinçli kızlar da. Biraz da yaşanmışlıklarla ve hayatın size getirdikleriyle alakalı. Hayatı boyunca gerçek bir sıkıntı yaşamamış olanlar senin anlattığın gibi triplere girebiliyor.
Sözün kısası, çok fazla kafana takma. Bu tarz düşünen kızları hayatından uzaklaştır ve yeni insanlarla tanışmaya her zaman açık ol. Mutlaka kendin gibi birileriyle tanışacaksın.



D
5 yıl
Yüzbaşı

iki tarafta mutlu yaşarsa hayatta aşk olur





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogukan_3002 -- 14 Ağustos 2019; 12:16:2 >

M
5 yıl
Binbaşı

Ben Türk kızlarından nefret ediyorum.



E
5 yıl
Yarbay

senin de betalıktan çıkma vaktin gelmiş hocam



G
5 yıl
Yarbay

Kız erkek ayni insan bencil bir varlık zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Yüzbaşı

Beyler ben bi yabanci kizla tanisma firsati buldum.
O berbat salonda yapilan Turk dugunlerini istemiyor.Akraba arasinda basit yapilan dugun en iyisi diyor.Tektas yuzugu de gosteris icin yapiliyor dedi.
Yabanci birisiyle tanisirsaniz ufkunuz baya aciliyor.
Yani anlicaniz ortalama Turk kizlariyla mobilya,eltisi ,kayinvalide,dugunu,kaprisleri vs. ugruna kendinizi harap etmeyin.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Er

Ne abartmışsınız bee, benim hanım ne düğün istedi ne takı istedi. Hatta annesi olmaz biz şunları istiyoruz diyince anne sen mi yaşayacaksın diyip susturmuştu. Yabancı da degildi iç anadolunun bağrından kopmuş bir Türk, 30 yaşını geçmiş de değildi(evde kalırım korkusu falan yoktu.) 22 yaşında bana gerçekten değer veren bir kızdı sadece. Siz boya posa güzelliğe çekiciliğe bakmaya devam ederseniz gerçekten değeri hakeden kadınları kaçırırsınız.

Konusmadan tanıyamazsınız. Konuşacaksınız. Bunda cekinilecek bir sey yok. Baktınız kadın sıkıntılı görünüyor ilerlemeye gerek yok değil mi?

Sevgiliyken veya flörtlesirken manitaya da evlilikle ilgili sorularınızı sorup az çok fikir alın. Paraniz olsa bile 3 4 ay sonra bir kere de olsa bu ay sıkışığım diyin tepkilerini ölçün. Ben gereksiz dugun harcamalarını uygun bulmuyorum o parayı seninle tatillerde harcamak istiyorum diyin düşüncenizi onaylamasa bile sizi anlamaya çalışıyor mu buna bakın. Ergen ruhlularla da mümkünse aynı ortama girmeyin. Son olarak da kendini çok beğenen kızdan uzak durun.

Eşim bir keresinde(sevgiliyken) sen bana göre fazlaca yakışıklısın sokakta bizi görenler oğlana bak bir de yanında gezdirdigi kıza bak derler diye cekiniyorum demişti. Oysa gayet güzel bir kızdır alçak gonulluluge bak. ( bu örnekleri kendimi övmek için değil estağfurullah haddime değil, sadece örnek olabilsin diye veriyorum)

Arayin abi az da olsalar arayın bulun. Varlar gerçekten varlar. Kadınların gözünden bakınca da düzgün erkek yok. Ama varız düzgün erkekler olarak hala buralardayız. Önyargı sizi ileri gitmekten alıkoyar bunu yapmayın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TombRaiderLaraCroft -- 15 Ağustos 2019; 2:42:5 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yarbay

Doğru fakat böyle olmayan kızlar da tanıdım.Evet,gerçekten varlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Yüzbaşı

Konuyla alakası yok fakat ben normal sağlıkta bir erkeğin güzel bir kadın ayağına hayır diyebiliceğine inanmıyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
5 yıl
Teğmen

Bu kadar kızı ne ara tanıdın la? Gey mısın?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Onbaşı

eminim ya tipsizsin ya fakirsin ya da sosyal statun dusuk. gercek dunyaya hosgeldin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
5 yıl
Teğmen

Deneme yanılmaya yöntemine devam. Muhakkak daha iyisi gelecektir. Bu süreçte para yedirmeyin sadece.



Ş
5 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC422BF28

eminim ya tipsizsin ya fakirsin ya da sosyal statun dusuk. gercek dunyaya hosgeldin.
Duygusal bir ilişkinin tip, para vs. şeyler ile olacağını düşünüyorsanız matrix ten uyanmanızı tavsiye ederim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
5 yıl
Binbaşı

Okumadım ama omlarda sana bayılıyordu zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >