Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
275
Cevap
35226
Tıklama
592
Öne Çıkarma
Cevap: “KIZINA ŞU AN TECAVÜZ EDİYORUM” (HABER) (15. sayfa)
S
3 yıl
Yarbay

İti dövüşler



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Onbaşı

Oglum siz hastamısınız olay gerçekleştiğin gibi olsaydı bu adam dışarda geziyor olabilir miydi. Niye her söyleneni yazılanı dinlemeden sorgulamadan gerçek kabul ediyorsunuz.
Adamın açıklaması Çiğdem Yaylak ile bir yılı aşkın süre ilişki yaşadıklarını öne süren evli ve 2 çocuk babası Murat K., olay gecesi tartıştıklarını söyledi. Murat K., "Ayrılmak istediğimi söyleyince bana hırçın bir şekilde saldırdı ve ağır hakaretler ettiği için olaylar bu boyuta geldi. Onun haricinde onunla hiçbir sorunumuz yoktu. Onu zorla götürmedim. Onunla daha önce de defalarca o iş yerinde birlikte olduk. Ayrılmak istiyordum. Tecavüz etmediğim doktor raporlarında da var. Böyle bir durum olsaydı mahkeme beni tutuklardı. Şikayetçi olaydan 4 gün sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden raporlar aldı. Hepsi temiz çıktı" diye kendisini savundu.
Silinen kamera kayıtlarıyla ilgili olarak Murat K., mahkemedeki ifadesinde, "Müşteki iş yerime gelmişti. Eşimin öğrenmemesi için kamera kayıtlarını ben sildirmiştim" diye konuşmuştu.



G
3 yıl
Er

Aaa çok kötü bir haber pü



U
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: kenbalx

https://twitter.com/solcugazete/status/1352615298617274369
benim garibime giden, bu adamlarin adini resmini, calistigi is yeri neden bas bas bagirmiyor kimse.

cogu haber sitesi M.K falan yaziyor. kizin ise tam adi ve fotograflari boy boy. igrenc



P
3 yıl
Yarbay

Murak k denen şerefsiz şuan serbest ve dukkan isletebiliyor öylemi? 3 5 kişi dövmüş bunu suan okuduğum kadarı ile. Abi aklim almıyor bu adam neden dışarıda? Birisi açıklasın tecavüz alikoyma suc değilmi? Bitane daha uzman çavuşu vardı tecavüzcü oda serbest ne oluyor hapishanede yermi yok niye kimse tutuklanmiyor birisi yazbilirmi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Y
3 yıl
Yüzbaşı

Abi adalet mülkün temeli diyenleri simdi daha iyi anlıyorum adaletiniz buysa mülkünüz ne oluyor, anca gündem olacak yada zengin tanınmış biri olacak ki adalet yerine gelsin, adam alkollu polisi trafik kazasında öldürdü ve suan serbest



D
3 yıl
Binbaşı

Bu ülkede adalet falan kalmadı artık. Bunlara polat alemdar gibi ibret i alem olsun diye bunların canına okuyacak adamlar lazım. İnsanlarımızın Allah yardımcısı olsun.



U
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: fangoso

Bi rezil olayin haberini ve haberin igrenc basligini artik yeterince tartışıldı ise kaldirabilir miyiz? DH ye her girişimde bu basligi goruyorum tekrar icim bulaniyor. Dahasi bir suru manyak psikopat var memlekette, su baslik cok tehlikeli bir baslik.
Yahu zaten olay çok kötü üzücü bir olay hemfikiriz burda.
Sizinde dediğiniz gibi başlığı böyle niye atıyorsun kardeşim? Saçma sapan bir yer olmaya başladı burası!
DH yönetimi, konu sahibinin bu başlığını neden değiştirmiyorsunuz kardeşim? NEDEN BÖYLE MİDE BULANDIRICI ŞEKİLDE YAZILMASINA İZİN VERİYORSUNUZ?
Yahu zaten mağdur olmuş kadın, insanın içi parçalanıyor, öfkeden deliye dönmüş millet, üstüne birde böyle başlık at!
Yapmayın!!!!



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Yarbay

İnsana zorla kendi adaletini uygulat diyorlar. Ne eğitim sistemi kaldı nede adalet sistemi. Rezilliklerle yaşıyoruz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
3 yıl
Yarbay

Bu ülkede adalet yok! YOK! YOK!!!

Ya gerçekten yasalar kanunlar yetersiz ki buna inanmıyorum; benim fikrim hakimlerin infial yaratmak istediği yönünde.

Çünkü bugün aynı suçta serbest bırakılan biri yarın sosyal medya tepkisiyle tutuklanıyor. Yasa aynı yasa ama hakim farklı! Madem tutuklanabiliyordu nasıl serbest bırakıldı?

Süleyman Soylu'nun annesine küfreden biri bile serbest bırakılmış. Olayın kişiye özel fln bi durumuda yok. Herkese aynı adaletsizlik var!

Şu haberdeki lavuğun serbest kalmış olması nasıl açıklanabilir ya? Öz yeğenine tecavüz eden ve suçu DNA testleri ile sabit olan biri bile serbest bırakıldı.

Adalet bakanı çıkıp hala adalete güvenin diyor! Hangi adalet?!

Allah yardımcımız olsun.



B
3 yıl
Binbaşı

Ya çok rahatsız edici ana sayfada surekli bu başlığın gözükmesi sistemi mi değiştireceksiniz sanki



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Yarbay

Yorum yazmaya çekiniyorum böyle insan olmaz bunun gibileri iğneyle uyutacaksın başka çaresi yok



U
3 yıl
Binbaşı

Normal vatandaşa bunları yapanlar serbestken, cumhurbaşkanına hakaret eden hemen gözaltına alınıveriyo, hele bi de küfür falan ederse yıllarını Silivri cezaevinde geçirir.

İşte ülkemizde kanun karşısında eşitlik böyle bişey.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.