Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
634
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kısa süreli araç tavsiyesi
H
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.

Nişanlım ile temmuz ayında düğünümüz var. Kenarda paramız olmasına rağmen ne olur ne olmaz mantığı ile bir miktar para bırakmak istiyoruz. Düğün sonrası Yeni CLA alacağız.

Fakat 2 sene önce sağa sola gezmek için aldığımız i10 bu süreçte ufak kalıyor. Bu 3-4 aylık süreç için düğün sonrası elden kolay çıkarabileceğimiz 280bin tl'ye kadar bir araç bakıyoruz.

Baktığımız aracın donanımlı olmasını istiyoruz. 4 aylık bir süreçte olsa artı katacak özellikleri bizim için önemli.

Baktığımız bir kaç araç var fakat 3. bir görüş ihtiyacı dolayısı ile sizin tavsiyelerini bekliyoruz. Elden kolay çıkarabileceğimiz çok değer kaybetmeyecek bi araç olması en önemli husus.

Siz olsanız neler alırdınız? Neden alırdınız? Şimdiden katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.



D
3 yıl
Yüzbaşı

yerinizde olsam bu kadar kısa süre için bu belirsiz piyasada araç almazdım, kiralardım nakitimi vadeliye veya bi emtia ya yatırırdım emin olun daha karlı olacaktır sizin için ve hatta tanıdığınız şirketi olan bi yakınınız varsa onun aracılığı ile alırsan dahada uyguna gelecektir. Şimdiden mutluluklar dilerim



G
3 yıl
Yüzbaşı

Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Düzgün bir kurumsal firmadan kiralamak, kalanı da yatırım araçlarında ve ya vadelide değerlendirmek daha mantıklı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.