Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
733
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KIBRIS HAKKINDA
A
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar yakın zamanda uçak ile kıbrısa gidip gelmek istiyorum bir kaç tane sorularım olacak yardımcı olursanız sevinirim
1- ben 19/07/2021 tarihi ile iki doz biontech aşısı oldum giderken pcr test alıp gideceğim değilmi ? Dönerkende pcr testine gerek varmı ve kıbrısta hava alanında veya merkezde yaptırıacak yer varmı ?
2-ben tatil için değil daha çok ülkeyi göreyim tarihi yerleri gezeyim cam türbe vs yeter . nereleri gezebilirim nereleri önerirsiniz ve önereceğiniz yerlere otobüs dolmuş vs çalışması lazım :))
3-kktc kaç şeihden oluşuyor lefkoşa mağosa girne mi bizimkisi gibi il ilçe varmı :)) ve şehirler arası otobüs miniüs vs varmı ?
4-ve ne yenir neler alınır nesi meşhurdur ? nerede yenir ?
yardımcı olursanız çok sevinirim



A
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

yardım



F
3 yıl
Yarbay

geziyo gidiyorsun bence ilk önce bunları blog yazılarından sen keşfet, hepsi ayrı bir zevk,araştırması ve gidip görmen, iki doz aşın varsa teste gerek diye biliyorum bilet alırken sorarsın derler sana



A
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

tavsiyelere devam



H
3 yıl
Teğmen

Videoyu izlemek için tıklayınız



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.