Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1701
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Kendi yaptığım e-scooter
O
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >
2 sene önce ali express ten parça parça alıp birleştirdim, arka kastik 1000w , düz yolda 2 kişi 200 kg rahatlıkla taşıyor, 150 kilo 2 kişi yokuş çıkıyor, ilerde ön lastiğide 1000w alırsam çekişi dahada kuvvetlenir, aküsü için 60 civarı 18650 endüstriyel pili birleştirdim,
göstergesinden sadece vites değiştiriyorum, kaç km ile gittiğimi göstermiyor, belki onuda değiştirmem gerekir, eskiden aldığımda 4-5 bine almıştım, şimdi alınsa 10k dan fazla para yani değmez, buradan standardı olan birşey almak daha mantıklı fakat ben ugraşmayı sevdiğim için aldım yaptım, sahibinden de ilana koydum 8.000 e satıyorum . Gitmezsede ileride modifiye ederim heralde, mesela pil kapasitesini arttırırım belki



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Teğmen

hocam o kadar fazla18650 piller nasıl bir sistemle şarj ediliyor



M
3 yıl
Binbaşı

Tebriğe şayan bir iş yapmışsınız. Tasarım da güzel gözüküyor.
Bu malzemeler buralarda ki sanayilerde yapılsa çok daha ucuza mal olurdu.

Daha paket ürünler geliştirebilirseniz. Bunları youtube vidyoları şeklinde kayıtlayıp, ilkokul öğrencilerine eğitim şeklinde izletilmeli. Yapılan toplantılara sizi çağırıp seminer verdirilmeli ki "çocuk yaşta, içlerindeki girişimcilik ateşi yakılsın"

Bunlara ihtiyacımız var. BU YAPTIĞINIZ İŞ ASLA BASİT DEĞİL.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

teşekkürler




Bu mesajda bahsedilenler: @Mustakil_Yazar
K
3 yıl
Er

güzelmiş.



İ
3 yıl
Yarbay

Güzel görünüyor

2015 gibi benimde ilgimi çekmişti bunlar fakat arızalanırsa yedek parça sorunu olur diye girişmemiştim.



G
2 yıl
Yüzbaşı

fena değil aslında güzel bir tasarım.



L
2 yıl
Yüzbaşı

Çok güzel görünüyor.Bende uzun zamandır 18650 pil kullanıyorum.Elektronik sigara için ama :)Cok uzun suredir kullandıgım için 1 pilin riski yok denecek kadar az.Enerji çıkısı yüksek oldugu için fazlaca gaz salımına sahip bir pil.

Şu an düşününce 60 adet bir 18650 nin üstünde seyahat etmek bir tık ürkütücü geldi.Afedersiniz .c4 üstünde oturmak gibi birşey .

Emeğinize sağlık.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.