Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
29320
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kelimelik Hile Programı
C
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Arkadaşlar kelimelikte hile yapmak için kullandığınız bir program var mı? Ben http://lafdeposu.com/ adresini kullanıyorum gayet başarılı fakat acaba kelimelik tahtası gibi harfleri dizdiğimiz, sonuçları bizim için otomatik bulan bir program var mı?



H
7 yıl
Er

Kelimecik programını deneyebilirsiniz.

Size diğer programlar gibi kelime önermez. Tahtada hangi yere hangi harfleri yazarak en yüksek puanı alabileceğinizi de gösterir. Ayrıca offline olarak bilgisayara karşıda oynayabilirsiniz.

Aşağıdaki adresten Android telefonlarınıza programı indirebilirsiniz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ortatepe.kelimecik





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanaydin52 -- 24 Aralık 2016; 13:5:10 >

V
5 yıl
Teğmen

Arkadaşlar kelimelikte herkesi yenmek istiyorsanız aşağıdaki linkten kelimelik ve scrabble için yapılmış 4 dil destekli harflerden kelime üreten programı indirebilirsiniz...

ücretsiz indirin:


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mydevelopments.scrabblehelper


< Resime gitmek için tıklayın >

https://www.youtube.com/watch?v=5Ewd9eAO3Aw&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



K
3 yıl
Er

Konuyu hortlatmış olacağım ama kendi geliştirdiğim hileyi şu başlıkta paylaştım: https://forum.donanimhaber.com/kelimelik-yardimcisi--147684664#147684664 ( kelimeyardim.com )





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimeyardim.com -- 30 Ocak 2021; 13:6:44 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.