Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
480
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kel mi olacağım?
B
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba, öncelikle belirteyim. 23 yaşındayım, 2-3 yıldır ciddi şekile sağlıklı besleniyorum (FastFood, aburcubur/cips çikolata vs, Şekerli-Gazlı içecekler asla tüketmiyorum tüm diyetim yağsız et balık tavuk su ve soda üzerine) Babam kel, 20li yaşlarda dökülmüş saçları fakat küçükken fakirlikten arap sabunu ile yıkamaktan olduğunu söylüyor. Rahmetli dayım ve Dedemin saçları sık ve gürdü. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım fakat birkaç aydır canımı sıkmaya başlamıştı bu gece aynada dikkatlice bakınca iyice moralim bozuldu. Saçlarım uzun, omuzlarımı geçiyor ve bu 3. Kez bu şekilde uzatışım. Gerçekten de hızlı uzayan saçlarım var, yapısı da kalın telli ve dolgun. 2 kez eski kız arkadaşım siyaha boyamıştı evde daha önce de hiç boya vega kuaför maceram olmadı saçım hiç işlem görmedi. Her zaman da elidor pantene ve H&S’ın “sağlıklı uzayan saçlar” tarzı ürünlerni kullandım şampuan olarak. Belirtmeliyim ki 1 yıldır da düzenli şekilde (Günde 5g) kreatin kullanıyorum, spor yaptığım için protein tozu ile beraber tüketiyorum. Çoğu zaman saçlarım bağlı fakat çok sıkı bağlamıyorum, duşumu da düzgün şekilde alıyorum. 8 ay önce cildiyeye gittğimde ortalarda incelme olduğunu ve Panplus Gold kullanmam gerektiği söylendi, 2. Paketime geçtim ucuz bir hap değil. Hiçbir etkisini göremedim neredeyse. Bugün farkettim ki resmen neredeyse saçlarım ortadan kızıldeniz gibi ikiye ayrılmış. Yukarı orta kısım gerçekten çok açık ve direkt derim gözüküyor. Kel olmak ile ilgili sorunum yok fakat şuan istemiyorum, resim ekleyeceğim. Tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

B
geçen yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Kemik iliği + Zeytin yağı + Tatlı badem yağı ve Hint yağını karıştırarak rezalet kokan bir losyon hazırladım. Elimden geldiğince saç diplerime ve saçlarıma yedirmeye çalıştım, Şuan kafamda bir poşet ağzımda sigara ile yazıyorum. Soğuk su ile iyice duş alıp arınacağım eğer sabah kalktığımda bile bir "wow" etkisi olursa bilgilendiririm. İyi akşamlar.



Y
11 ay
Er

Sonuç alabildin mi?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.