Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
17
Cevap
928
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kedicik gibi bir kızı reddettim? Evine davet etti gitmedim?
B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır garip bir işin içerisindeyim. Anlatarak biraz olsun içimi rahatlatmak istiyorum.

Ben bir uygulama üzerinde başka birinin fotoğrafını kullanarak üyelik açmiştim. Orada rastgele kızlara yazarken "H...." ismini söyleyen bir kızla tanıştım daha kızın sorduğu soru da cinsel içerikli bir soru idi. Yani erkek çekmek içindi diyebilirim. Daha sonra ben cinsel amaçla yaklaşmadım ve sohbet ilerledi,

Sonra snapchat'e geçtik. Bana söylemiş olduğu isimden farklı bir snapchat adresiydi. Herneyse sorun etmedim olabilir dedim sonuçta sanal ortam.

Ancak bu benim fake olduğumu anladı daha doğrusu şüphelendi. Ben de ısrarla öyle olmadığıma ikna etmeye calıstım. Ve açık fotoğraflar atmaya başladı snapchat üzerinden. Seni istiyorum, yanıyorum felan fistan tarzında. Ben şehrimi felan da sallamıştım oraya geleyim felan dedi. Uçak bileti baktı bulamadı felan derken daha sonra cinsel yazışmalar olurken telefon numarası istedi. Ben ilk başta biraz güvenemedim, vermeyecektim ancak ısrar etmesi sonucu numaramı verdim. Sonra whatsapp üzerinden konusmaya basladık.

Daha sonra benim fotoğrafını kullandıgım kişiyi bulmuş ve beni aradı bomba haberlerim var. Senin resmini kullandığın kişi şu ve senle yasal yollarla iletişime geçecek dedi. Ben de kapattım hemen. Tabi biraz da korkmuştum cünkü bu zamana kadar hiçbir mahkemelik işim olmadı çok şükür.

Sonra tekrar aradı bana dedi ki neden doğruyu söylemedin? Ben onu istesem zaten onla olurdum seni istiyorum felan dedi. Ben de ona güvenerek kendimi ve ne gibi sıkıntılarımın oldugunu felan her şeyimi anlattım. Nerdeyse evlenelim diyecek durumdaydı, her türlü cinsel ihtiyacını ben karşılayacağım felan dedi. İstersen ben gelirim istersen sen gelirsin felan dedi. Ama konusmanın sonunda bende biraz kaygı olduğu için yalan söylemiyorsun dimi bana dedim. Çünkü rüyada gibi hissediyordum ve telefonu yüzüme kapattı.

Daha sonra engelledi felan aramaya ulaşmaya calıstım ulaşamadım. Annemin telefonundan aradım yalvarttı beni yine yüzüme kapattı.

Çok berbat bi geceydi. Hem işsiz bi insanım bana iş felan ayarlayacağını felan da söylemişti ama beni en son gördü. Abartmışsın aşırı cirkin felan değilsin demişti.

Neyse ertesi gün engellediği için ulaşamıyordum ve mesaj attım konuşmayacak mısın felan dedim. Hayır dedi.

Peki dedim ben de "hakkını helal et" bi daha rahatsız etmem dedim. Numaramı silersen ederim dedi. Ben de tamam dedim ve arından yeni bi mesaj geldi. Cinsel ihtiyacın olursa ben yardımcı olurum yine sana dedi.

Sonra snapchat üzerinden tekrar yazmaya basladı ve benden de yüzümü göstermemi özel fotoğraflar felan atmamı istedi. Ben de malesef güvenerek attım. O da gönderip duruyordu zaten. Yüzünü gönder dedigimde de gönderdi ancak kameralı olarak konuşmaya calıstıgımda siyah bi ekran vardı yüzünü göremedim.

Bu sırada tabiki numaralarına hala ulaşılamıyordu. Annemden aradıgımda da ulaşılamıyordu genelde zaten. Engellemesi ile alakası yoktu yani. Whatsapp üzerinden zaten engellemişti.

Neyse ben dayanamıycam dedim ve İstanbul'a bilet alacağım görüşmek istiyorum dedim. O da tamam dedi ona da inanmadı felan bileti aldım PNR kodunu felan yolladım.

Ben seni İstanbul'dan havalimanından alırım dedi. Ama bu süreçte yine numarasına ulaşamadım. Bileti ben pazartesi günü almıştım. Gelince şunu yaparız bunu yaparız felan habire anlatıp duruyordu. (istersen eşcinsel erkek ve kız arkadaşlarım var onlarla da yaparsın, istediğin fantazileri yaparız, yeni kostümler aldım felan) Araban ney dedim öyle sohbet olsun felan diye "Mercedes AMG" felan dedi.

Ama içimde hep bi huzursuzluk vardı. Pazartesi bilet almıştım whatsapp'tan engelimi kaldırmamıştı, telefonlarına ulaşamıyordum. Ve konuşmak istediğimde de sürekli azarlıyordu senle konuşmak zorunda mıyım felan tarzında bağırıp duruyordu sadece.

Bi keresinde de bi elbisenin fiyatı 900'den 250'ye düşmüş sen alır mısın ben sana geldiginde vereyim dedi. (Bu da ikinci şüphe oldu bende)

Son olarak bugün de benim engelimi kaldırmıcak mısın sonuçta taa nerden nereye geleceğim dedim. Bana snaptan de ulaşırsın ne gerizekalısın sen felan diyerek hakaret etti. Sen numaramı tamamen sil mesajlardan, whatsapptan ve arama kayıtlarından sonra tekrar kayıt et dedi. Ben de tamam siliyorum dedim sildim ve numarayı istedim bu sefer başka bi numara verdi. Aynısı değildi dedim. 2 tane numaram var biri şirket adına felan dedi.

Sonrasında verdiği numaraya hiçbir şekilde ulaşılmıyordu benim şüphelerim içim içimi yemeye başladı.

En son dayanamayıp dedim ki sen nerde oturuyorsun dedim evin nerede dedim hangi şirkette calısıyorsun felan dedim. Beykoz Acarkent dedi. Ben biriyle yatacaksam da korkak olsun istemem diyerek küfür edip engelledi beni. Altı üstü se.. yapacaktık felan dedi.

Ben de bileti açığa aldım ve buraya girdim ve olan bitenleri yazdım. Ancak bana gelen PNR kodunu ona yolladığım için isim soyisim, telefon numarası ve e mail bilgilerim açıkça bilet ekranında görünüyor ve ben hala ona güvenmiyorum. Ne planladı ben hala anlamadım?

Gitmeyeceğim için içim biraz rahat ama bilgilerimi felan bildiği için de hala bir kaygım var.

Yorumlarınızı almak isterim.

~~~

Bu zamana kadar doğru düzgün kız arkadaşım olmamısken üstelik de penis boyum felan kücüktür yani ben gösterdikce ben böyle seviyorum bayılıyorum felan diyip duruyordu. Çirkinler bile beni beğnmezken bu derecede güzel bi kızın bana ilgili olması beni aşırı derecede şüpheye soktu.

~~~

Şu an ise hala endişeliyim. Vermiş olduğu numaralardan hiçbir bilgiye ulaşamadım internette arayınca. İsmini soyismini felan arayınca da hiçbir şey bulamadım. Ancak benim vermiş oldugum PNR numaramı kaydetmiş ise benim her türlü kişisel bilgilerime felan ulaşabiliyor kendisi şu an. Ne yapmam gerekir içim hiç rahat değil.

:(



A
3 yıl
Yüzbaşı

Böbrek.avı geliyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
3 yıl
Yüzbaşı

Beynim kanadı okurken



M
3 yıl
Teğmen

Kurguya puanım 2/10



D
3 yıl
Teğmen

Z3baniye dönüştüğü kısmı yazmamışsın 🤔



B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kurgu değil arkadaşlar. Malesef gerçek.

Sadece hala endişe ediyorum kişisel bilgilerim onun elinde olduğu için. Bana kendinin her şeyini sildirdi. Daha doğrusu silmemiştim ama snapchat'tan engellediği için ben de bundan bi halt olmaz dedim sildim.

Üstelik o kadar hakaret ve küfür yediğim için de kendimi kötü hissediyorum. Keşke ben de küfürümü edip rahatlayıp öyle silseydim diyorum. Şimdi instagram'dan gidip küfür etsem kişisel bilgilerim yine elinde oldugu için bu sefer daha cok kaygılanacağım üstelik benim sahte fotoğraflar kullandıgımı ilgili kişiye de söyleyebilir.

Ne yapmam lazım



S
3 yıl
Yüzbaşı

Özet



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: sangoro

Özet
Dostum özet geçsem kimse anlamazdı açıkçası



T
3 yıl
Yarbay

Ben bunu niye okudum.



B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Fikir verecek bi insan yok mu ya başıma bir şey gelir mi kişisel bilgilerimden dolayı?



B
3 yıl
Yarbay

travesti cıkabiliyor.uc insan gucundeler
karsı koymak zordur



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

travesti cıkabiliyor.uc insan gucundeler
karsı koymak zordur
bu hiç aklıma gelmemişti ama sesinden mutlaka anlardım dostum ya

kişisel bilgilerimle bi şey yapabilir mi?

ya bi de ya gerçekten de doğru söylüyorsa diye de içimde bi pişmanlık var açıkçası

kafam çok karışık.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
F
3 yıl
Yarbay

bloodyciğim cool story bro diyeceğim ama gerçek diyorsun. Hangi uygulama bu tinder mi ? Nereden denk geldin bu tipe ? Annenin telefon numarasını da öğrenmiş. Sen bide pipinin resmini mi attın allah cezanı vermesin yaş 18-20 mi ?

Tc kimliğin yazmıyor isim-soyisim,e posta ve telefon yazıyorsa merak etme bir halt yapamaz. O fuckbody arayan bir kaşarlı margarita büyük ihtimal ya da travesti. Sesinden anlayamazsın onlar ameliyat oluyor sesini inceltiyor kolay ucuz o ameliyatlar. Evhamlanma sen kasma bu kadar. Tc no yoksa boşver, bileti en fazla p.. eder.

O uygulamalarda böyle insanlar olur tek gecelik ilişki yaşayacaksın sonra koyacaksın. Büyük ihtimal sana yalan söyledi ismi cismi ve herşeyi yalan. Daha yeni tanıştığın insana yüzünü görmediğin kişiye iş yerinin adresini verir misin ? Mal olmak lazım vermek için

Otobüs şirketini ara bileti iptal etsinler pnr numaram başkasının eline geçmiş hacklenmiş de, para iadesi yapın veya pnr numarasını değiştirin de. Gerçi ekran ss si almıştır fakat sen gene değiştir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 27 Kasım 2020; 5:28:10 >


Bu mesajda bahsedilenler: @bloodyxTR
G
3 yıl
Teğmen

Yas kac hocam 11 mi 12 mi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Teğmen

Ne böbreği ya bu bildiğin gerizekali.avi olmuş. Bir kaç güne vizyona düşer izleriz.



T
3 yıl
Yüzbaşı

Konu sahibi arkadaş konunu okumadan direkt yorumlara baktığım için kusura bakma :)



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Yüzbaşı

Şakaysa komik gerçekse daha komik. Kardeşim öncelikle boş işleri bırakıp işsizsen de iş aramanı, uçkurunla düşünmeyi şu an için bırakıp kendine odaklanmanı tavsiye ederim. Başkalarının kişisel verilerini şahsın izni olmadan kullanmak suç teşkil eder ve kanunda 2 yıldan 4 yıla kadar ceza öngörülmüştür. Başıma bir iş gelir mi sorusuna cevaben; hakkında savcılıkta suç duyurusunda bulunabilir ancak bununla uğraşacağını sanmıyorum. Eğer anlattıkların gerçekse ya meczuptur ya da gizli saklı işleri vardır, her iki ihtimalde de bunun için uğraşacağını sanmam. Hatta ve hatta fotoğrafını kullandığın kişiyi bulduğunu bile sanmam. Yani gönlünü ferah tut. İş ara, özgüven edin ve boş şeylerle uğraşmayı bırak.



X
3 yıl
Yüzbaşı

Okumadım



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.