Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
49
Cevap
9434
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: Kaz Dağları eteklerinden Katkısız SÜZME ÇAM BALI (3. sayfa)
Şehir : #Ankara
İlan Türü : #Satılık
Ürün Çeşitleri : #Bal ve Reçeller
Kondisyon : #Sıfır
H
4 yıl
Er
Konu Sahibi

başlıkta ÇAM diye büyük harfle yazıyor ama gözden kaçtı herhalde. Çiçek balı da sorarım amcam Göle'ye götürüyor petekleri Artvin'den ve çiçek balı yapıyor. Çevrede çoğu satıldığı için ondan konuda bahsetmedim. mesajla soranlara bilgi veriyorum çiçek balı istiyorum diyen olursa. Onun da kilosu 70 liradır.

@boxor

fiyat güncel. Bu yılki sağımdan sonra bir 5 lira en azından fiyatı güncelleyeceğiz. Enflasyonun gerçekte %50 olduğunu düşünürsek indirim yapılmış oluyor aslında ama insanların geliri o seviyede artmıyor. Uygun fiyata vermeye çalışıyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @iasker11 @boxor
B
4 yıl
Er

teşekkürler hocam 1 kg rica ediyorum, yazdım size whsatptan




Bu mesajda bahsedilenler: @hiickimse
G
2 yıl
Er

1 adet büyük kavanoz siparişi verdim. Arkadaş gayet ilgili, kargoda elde olmayan sebeplerden dolayı ufak pürüzler çıkmasına rağmen her gün aradı mesaj attı sağolsun. Bal gayet lezzetli güzel. Şu anlık bi sıkıntı gözükmüyor. En azından ufak kavanoz alıp denemenizi tavsiye ederim.



H
2 yıl
Er

Koray beyden 1 büyük kavanoz sipariş verdim. 1 günde elime ulaştı kargo paketleme ve Koray beyin ilgisi çok iyiydi. Bal i da internetten gördüğüm birçok test ile test ettim hepsini geçti. Tad olarak zaten efsane diyecek bir şey yok. Elinize emeğinize sağlık hayırlı satışlar diliyorum.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

E
2 yıl
Er

Koray beyden 2 adet büyük kavanoz bal aldım . Sağolun çok iyi kargolamış. Sorunsuz ulaştı elime . Az çok baldan anlayan birisi olarak çok beğendik . Birisinin Koray beyden bal alıp, beğenmeyeceğini hiç sanmıyorum . İlk kaşıkta zaten kalitesini anlıyorsunuz . Kesinlikle tavsiye ederim



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

S
2 yıl
Er

1 Adet bal aldım. Memnun kaldık. Tadı alıştığım çam balından daha hafif geldi sanırım benim kullandıklarım şekerliydi. Beğendim umarım bu alışverişi devam ettiririz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Er

2 büyük kavanoz aldım tadı ve yoğun kıvamı mükemmel şeker oranı çok çok iyi asla baymıyor.Kesinlikle alıp deneyin pişman olacağınızı sanmıyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Er

1 büyük boy almıştım kargoda kavanozu kırmışlar.bal bütün pakete akmış. Koray kardeşim hemen telafi etti.tekrar gönderdi.10 numara adam 10 numara ticaret anlayışı var.bal zaten orijinal rengi kıvamı tadı yerinde.piyasaya göre fiyat zaten çok iyi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

K
2 yıl
Er

Koray hocamdan 1 adet büyük kavanoz aldık. Paketleme gerçekten çok çok iyiydi. Balın tadına diyecek yok zaten. 1 kaşık aldıktan sonra direk anlaşılıyor hakiki bal tadı. Kendisine ilgisi alakası için teşekkür ediyorum. Çok yakında tekrardan yeni siparişi vericez inşallah.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
geçen yıl
Er

Güncel mi



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.