Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
487
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kaybedince daha çok oynama içgüdüsü yardım
N
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet beyler uzun aradan sonra dh'den yardım istiyorum. Eskiden ranked oyun kaybedince aşırı sinirlenirdim lp gidince tekrar o lpyi yerine koyma hissi olurdu. Artık sınav da yaklaşıyor ranked da olsa normal de olsa kaybedince pek sinirlenmemeye başladım çünkü rankın w/l'un kda'nın bir şey anlam etmediğini kavradım yavaş yavaş fakat hala yenilince kalkamıyorum yenmeden bilgisayar başından içim rahat etmiyor konsantrasyonu çok zor topluyorum yani tavsiye edebileceğiniz bir şeyler var mı, nedir tecrübeleriniz sınava hazırlanırken oyunu nasıl dengelediniz tşk.

(O zaman kaybetme vs. yorumlar yapcaklar gelmesin pls )



G
8 yıl
Yüzbaşı

sınava ilk girdiğim yıl bu yüzden kaybettim.kazanamayınca kendinden yok oluyor merak etme 1 yılın gitsin istemiyorsan bir an önce vazgeç bu oyundan uyuşturucu gibi oynadıkça oynarsın derslerin yüzünden de bir yandan vicdanın sızlar oynadığındanda zevk alamazsın hadi yeter oynadım kapatayım dersin ışın yüzünden kafan allak bullak olmuştur çalıştığından da birşey anlamazsın.sana tavsiyem tamamen bırak.ha ben suyunu çıkarmadan oynarım diyorsan günlük hedef koy o hedefi gerçekleştirmeden kesinlikle ama kesinlikle bilgisayar başına asla oturma.



N
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aynısını yaşıyorum. Oynarken içim rahat değil kalkınca da dersten bişey anlamıyorum ki zaten yorgun oluyorum. Tamamen bırakmak zor benim için sanırım günlük hedefe alışmak en iyisi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Bırakmam için yerine bir şey koymam gerek. En etkilisi yine bi bilgisayar oyunu olur benim için çok bağımlılık yapmayan ama rahatlatan bişeyler. Asosyal bi tip değilim çok ama bilgisayar olmasa alkolik olurdum heralde her şeyi kafaya takan bi insan olduğum için tek ilaç pc, onu bırakmak yerine dengelemek daha iyi heralde



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyni yorduğu gibi haftasonumu yiyor 4 duvar arası ne kadar dinlenebilir ki insan haftaya da yorgun başlıyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SEANKingston
J
8 yıl
Yarbay

LYS yaklaşıyor...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
8 yıl
Yarbay

Bot oyna lost alırsan



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

0
8 yıl
Çavuş

Yenilince neden hırs yapıyorsun sonuçta eğlenmek için oynamıyor muyuz,ranked maçı değilse yenilmenin bir önemi yok iyi oynayıp eğlen yeter.Ranked yenilip hırs yapıyorsan da aram veya normal oyun oyna bir süreliğine.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl
Binbaşı

Abi bu kadar kaptırmayın kendinizi. Eğer bu durum gerçekten çok canını sıkıyorsa geçici modları oynamanı tavsiye ederim. Yenilsen bile pek birşey hissetmiyorsun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
8 yıl
Binbaşı

yenilen pehlivan güreşe doymazmış



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.