Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
182
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Katı Meyve Sıkacağı JE850 (sıfır-kutuda 27 ocak 2016'da alındı)
Şehir : #İzmir
İlan Türü : #Satılık
U
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Katı Meyve Sıkacağı JE850 (sıfır-kutuda 27 ocak 2016'da alındı)




Katı Meyve Sıkacağı JE850 (sıfır-kutuda 27 ocak 2016'da alındı)
ürünü 27 Ocak 2016'da Metro'dan aldık. izmir gaziemir. Daha 5 Günü var . iade etme hakkım var daha.
çünkü Ürün kutudan çıkmadı. dokunmadık ürüne daha. SIFIR. AÇILMAMIŞ.
Ürünü satmaya daha yeni karar verdim. çünkü kaç gün oldu hala kullanmadık. elimizde 300 Watt arzum alet var onuda yılda arada bir kullanıyoruz. Hem yer açısından hemde ekonomik açısından böyle düşündüm. Lens ve Işık sisteminiz varsa takas olabilir onun dışındahiçbir ürüne ihtiyacım yok. Apple Magic Mouse 2 de olabilir.
Cihazın Resmini sitesinden ekleyeceğim. isterseniz sitesine girip bakarsınız. Piyasada fiyatı 550 ile 850 tl arasında değişiyor.
Ürünü diğer katı meyva sıkacağı aletleri ile karıştırmayın. bundaki teknoloji diğerlerinde yok. çünkü bunun malzemesi üst sınıft kalite dandik plastik değil. en büyük meyvaları kesmeden atabilirsiniz. ve en önemli özelliği alınabilecek en yüksek miktarda suyu mevadan alır. posasından ayırır. ve alet 1500 Watt

Excel JE850 yüksek performans, aralıksız sıkma özelliğini son teknoji ile geliştirilmiş Apex sistemi sayesinde sağlamaktadır.
Performans 1500W güç ve metal gövde,extra geniş metal besleme borusu bulunmaktadır.
Zamana Meydan Okuyan Tasarım JE850 yüksek performans katı meyve sıkacağı, Kenwood'un yeni Apex teknolojisi ile mükemmel sonuç almanızı sağlar. Kenwood tarafından geliştirilmiş posa ayırıcı teknolojii sayesinde meyve sıkmak artık daha kolay ve temiz. Dökme gövdesi ve 1500W gücü ile Kenwood kalitesinin keyfini çıkarın.
XXL metal Besleme Tüpü Kenwood marketeki en geniş besleme tüplerinden birine sahiptir. Bundan dolayı da zaman harcamadan kolaylıkla sıkma işlemini gerçekleştirmenizi sağlar. Maksimum güvenlik için bitiş bölümüne diametre eklenmiştir.
Apex teknolojisi Apex olark bilinen yeni sistemi sayesinde posa çıkarma konusunda en iyi performansı sağlayar. Apex sistemi Kenwood tarafından patentli bir sıkma sistemidir.
Dökme Alüminyum Dış Yüzey Premium kalite için fırcalanmş dökme alüminyum gövde.
1500W Motor Gücü Mükemmel sonuçlar için 1500W motor gücü ve İki Hız Yumuşak ve sert meyveler için iki farklı hız.

izmir içi elden teslim tercihimdir. ürünü gör al. yada diğer şehirlerdekilere cepten görüntülü gösteririm. parasını yolladıkları zaman. kargo alıcılı yollarım.



ürünün ilanı şu sayfada da var. 501 Tl id 450 yaptım.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektrikli-ev-aletleri-kucuk-ev-aletleri-kati-meyve-sikacagi-je850-sifir-kutuda-27-ocak-2016-da-alindi-275608592/detay/

http://www.kenwoodworld.com/tr-tr/butun-urunler/kahvalti-dunyasi/kati-meyve-sikacaklari/je850-excel-juicer-0wje850006?TabSegment=key-features#key-features


Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



U
8 yıl
Er
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur@ -- 23 Şubat 2016; 22:12:48 >

U
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Fiyat 450 tl .



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.