Arkadaşlar cocuk kafayı yemiş kaynakla falan. Bende mezunum bu yıl çocuk seneye kalacam seneyede çalışacam diyor bu yılda iyi çalışıyor. Bu kitaplar hakkında yorumunuz ne olurdu? Bu yıl şunları çözüyor ve evde 5 kişiye yetecek derecede deneme var deneme almıyormuş :D - Fem Simetri Matematik 4 Kitap - Fem Beyaz LYS Matematik Kitabi ve Birey B YGS LYS Soru Kitabi - LYS Güvender Kimya - Dahi adam Biyoloji ve Palme Biyoloji - Zambak Fizik LYS Güvender Fizik ve Yayın Denizi Fizik Tamamı Çözümlü - YGS Esen Matematik, YGS Konu Özetli Soru bankası ilk 1k istiyorda ilk 100 yapacam diye tutturmuştur. şu kitapları cocuk kafayı yemiş bunları çözersem alacam diyede bir liste yaptı Galiba sınav denilen şey psikolojisini kaydırdı. Allah hepimize sabır versin. sakın siz kaynaklara takılmayın !
LİSTEDE OLMAYIP SENEYE ÇÖZECEKLERİ YANİ EVDE OLANLAR: BİLFEN LYS MATEMATİK KAREKÖK LYS MATEMATİK KAREKÖK LYS GEOMETRİ ESEN FİZİK FEM KİMYA PALME KİMYA FEM BİYOLOJİ
Arkadaşlar cocuk kafayı yemiş kaynakla falan. Bende mezunum bu yıl çocuk seneye girecem diyor bu yılda iyi çalışıyor. Bu kitaplar hakkında yorumunuz ne olurdu? Bu yıl şunları çözüyor ve evde 5 kişiye yetecek derecede deneme var deneme almıyormuş :D - Fem Simetri Matematik 4 Kitap - Fem Beyaz LYS Matematik Kitabi ve BireyYGS LYS Soru Kitabi - LYS Güvender Kimya - Dahi adam Biyoloji ve Palme Biyoloji - Zambak Fizik LYS Güvender Fizik ve Yayın Denizi Fizik Tamamı Çözümlü - YGS Esen Matematik, YGS Konu Özetli Soru bankası ilk 1k istiyorda ilk 100 yapacam diye tutturmuştur. şu kitapları cocuk kafayı yemiş bunları çözersem alacam diyede bir liste yaptı Galiba sınav denilen şey psikolojisini kaydırdı. Allah hepimize sabır versin. sakın siz kaynaklara takılmayın !
LİSTEDE OLMAYIP SENEYE ÇÖZECEKLERİ YANİ EVDE OLANLAR: BİLFEN LYS MATEMATİK KAREKÖK LYS MATEMATİK KAREKÖK LYS GEOMETRİ ESEN FİZİK FEM KİMYA PALME KİMYA FEM BİYOLOJİ
Alakası yok hocam, tabi troll değilse konu. Troll değilse devam edeyim; bence kardeşinizle gurur duymalısınız. Bu forumda gösterin bakayım o kadar kitap alanı, çözmek için gayret edeni? İlk 1000 olmazsa ilk10bin olsun ne farkeder, azimi için, inancı için yine destekçi olmak lazım.
Hayır ben diyorum ki bu yıl yap yapabildiğini zaten girersin ilk 10 kya ben mezunum düz lise cıkıslıyım yemeden içmeden çalışıyorum o daha çok çalışıyo. ben çapa istiyorum o cerrahpaşa koç istiyorum diyor.
EDIT: Hakkını vermek lazım. 2 3 yıldır bu forumda bu bölümde takılıyorum. Bu forumda ilk defa böyle düzgün bir yorum gördüm. Kardeşim olmasına rağmen sizden cok farklı düşünmüştüm . Kafayı üşüttüğünü falan
Hayırlısı olsun cümlemize kardeşin bence bu yıl gidecek. Ne güzel çalışma arkadaşınjz var. Seneye sende gidersen zorlanabİlir.Bence alın onuda tutun kolundan yapmasını sağlayın.
- Fem Simetri Matematik 4 Kitap
- Fem Beyaz LYS Matematik Kitabi ve Birey B YGS LYS Soru Kitabi
- LYS Güvender Kimya
- Dahi adam Biyoloji ve Palme Biyoloji
- Zambak Fizik LYS Güvender Fizik ve Yayın Denizi Fizik Tamamı Çözümlü
- YGS Esen Matematik, YGS Konu Özetli Soru bankası
ilk 1k istiyorda ilk 100 yapacam diye tutturmuştur. şu kitapları
cocuk kafayı yemiş bunları çözersem alacam diyede bir liste yaptı
LİSTEDE OLMAYIP SENEYE ÇÖZECEKLERİ YANİ EVDE OLANLAR:
BİLFEN LYS MATEMATİK
KAREKÖK LYS MATEMATİK
KAREKÖK LYS GEOMETRİ
ESEN FİZİK
FEM KİMYA
PALME KİMYA
FEM BİYOLOJİ
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SlimShay -- 11 Şubat 2016; 14:40:00 >