Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
168
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kanalıma Öneri Sunabilir misiniz?
R
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Selam Dostlar, 1 aydır düzenli olarak içerik ürettiğim bir kanalım var, genellikle oyun inceleme, indirim videosu, oyun gündemi yani kısaca oyunlar ile ilgili içerikler üretiyorum ve kanalımın gelişmesini istiyorum, emeğimin bir karşılığı olmasını istiyorum.

Bunun için sizlerden yardım almak istedim hem kanalıma destek olup hemde sizin önerilerinizi bekliyorum, konuyu boş bırakmayacağınıza inanıyorum.
Çok Teşekkürler <3

Kanalım: https://www.youtube.com/c/REALALBATROS/



C
2 yıl
Yarbay

sekanslar çok hızlı ilerliyor. bir görsel en az 3 saniye ekranda kalmalı. (iletişim fakültesinde bana böyle öğrettiler)
bir de mikrofon gerekiyor sanırım. ses çok kötü.



R
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Geri dönüşün beni çok mutlu etti teşekkürler



B
2 yıl
Yarbay

Tek oyuna inceleme baya uzun iş, belgesel türevleri de öyle. Tek başınaysan mesela liste videoları ideal olabilir. Gameranx'in liste videolarına bak mesela dostum. Ben bunu sürekli takip ederim, tek takip ettiğim kanal hatta liste videoları izlemek için. Hatta videolarının aynısını da yapabilirsin bence. Dil bilmeyenler faydalanabilir. Özellikle bu kanalı sevmemin sebebi basit listeleme videolarını da güzel detaylandırıyorlar. Mesela 10 tane ana karakterinden korkulan oyun, 10 tane en zor boss'a sahip oyun, 10 tane en dandik kontrollere sahip oyun, Oyunlarda hiç bulamadığınız en nadir 10 silah. Bazıları acayip orijinal.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.