Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1134
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Kanal D digiplay'den çekildi
İ
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

07.11.2014 tarihinde saat 11:40 dan sonra Kanal D nin yayını kesildi. Bugün Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede kanal d nin digiturkplay platformuna artık yayın vermeyeceğini söyledi. Kanal D sanırım yürek yemiş. Bazı programları yayından kaldırdı, digiplay gibi hatırı sayılır bir kitleye hitap eden platformdan yayınını çekti.



S
9 yıl
Yüzbaşı

Büyük bir ihtimalle rekabet kurulunun super lig yayin haklarini Digiturkle uzatmasiyla ilgili tepki göstermek amaciyla yapilmis olabilir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yarbay

Ayni şekilde diledigin yerde uygulamasında da yayin yok



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
9 yıl
Binbaşı

Ne alakasi var birader.sozlesme zaten gecen sene uzatildi.bundan sonrada ne kadar ihale olursa olsun digi illaki alir.malum kanalsiz kim nye alir digiyi.ayrica kanal d nin cekilmesi nedir ? Adamlar turksattan hd lerini cekdi digiye zsmarta gitti.yani hali hazirda zaten hd sd parali platgormda kanali var skyosa ordan ceksin.cekermi? Hayir.naapsin digiplayi cok onemli bi konu arz etmiyo bizim icin zira hd lern tekrar turksata gelmesi disinda (sifresiz).



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @SantiagoMunez25
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.