Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
462
Tıklama
0
Öne Çıkarma
KALİBRASYON CİHAZIYLA KALİBRELİ LG 32UK550 32' 4K VA 4MS 10BİT
Şehir : #Bingöl
İlan Türü : #Satılık
Kondisyon : #Kullanılmış
Monitör Türü : #LCD
D
4 yıl
Er
Konu Sahibi


Satıldı!: Forum üzerinden satıldı.
1
1 KALİBRASYON CİHAZIYLA KALİBRELİ LG 32UK550 32" 4K VA 4MS 10BİT
Merhabalar. 2. monitör olarak kullanmakta olduğum 32" 4k va panel olan LG 32UK550 monitörümü yerine oled tv aldığım için satıyorum.

Colormunki display cihazıyla yaptığım kalibrasyon dosyalarınıda isteyen arkadaşlar için paylaşacağım. Monitör aslında fabrikasyon kalibreli fakat hdr desteği ve dci-p3 renk gamutu yüksek olduğu için renkler biraz neon tarzı görülebiliyor. Bayağı çok sayıda kullanıcı böyle daha çok seviyor aslında. Yani hiç kalibrasyon dosyası olmadanda böyle kullanabirsiniz. Ama kalibrasyon dosyalarıyla doğru renkleri elde edebiliyorsunuz.

Ürün teknosa garantili 24/09/2019 tarihinde alınma.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Ölü piksel filan yok. Resimlerde siyahın ve glowun daha iyi görünmesi açısından farklı resimlerini koydum. Gündüz zaten monitör kapalı gibi duruyor nerdeyse. Karanlıktada telefon biraz parlatıyor ama sol altta biraz vede sağ altta ise çok çok az bir va glow mevcut. Telefon parlatmasa o kadar bile durmuyor aslında.

Bingöl'de oturuyorum. Eğer yakın yerde olup gelip deneyip görüp almak isteyen varsa burda elden verebilirim. Bide arasıra Elazığ'a da gidiyorum. Elazığ'dan elden almak isteyen olursa gideceğim zamana denk gelirse Elazığ'da da elden verebilirim. Onun dışında başka ilden almak isteyen olursa önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yapabilirim. Kargo alıcıya ait. Fiyat 2000 lira.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Fiyat : 2000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bingöl Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.