Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
149
Cevap
8721
Tıklama
84
Öne Çıkarma
Cevap: kadir şeker 12 yıl hapis cezası aldı (9. sayfa)
T
4 yıl
Yarbay

  • Kalbinden bıçaklamış.
  • Evine gidip hiç bir şey yok gibi uyumuş.
  • 2-3 Senedir Üniversite kazanamamış.

Masum gösterip az ceza almasını sağlamak istiyorlar. Kadın da gerçekleri söyleyince kadına yükleniyorlar yalan söylemesini istiyorlar.




Bu mesajda bahsedilenler: @die4never2
U
4 yıl
Yüzbaşı

Sen bana cevap vermemişsin ki. Ben biliyordum zaten cevap vermeyeceğini git oku yazdığım mesajı ona cevap ver. Muhtemelen yine vermeyeceksin de. Veremiyorsun çünkü. Sen diyorsun ki ''12 fazla'' ben de diyorum ki güzel kardeşim gözünün yağına yumurta kırdığım;
1)Kaç normal(olması gereken)?
2)Kaç az?
3)Verdiğin sayıları hukukun hangi gerekçisine dayandırıyorsun?
Eğer bir sayı fazlaysa o sayının bir adet normali bir adet de azı vardır. Sayı verdikten sonra sebebini de açıklamak zorundasın. Ben tasarlayarak gidip birini bacağından bıçaklarsam başka ceza, bıçakladığım kişi de bıçağı gördükten sonra bıçak çekip beni bacağımdan bıçaklarsa başka ceza alır. Bunun bir sebebi var. O sebebe de ''meşru müdafaa'' derler.




Bu mesajda bahsedilenler: @Entel Maganda
G
3 yıl
Yarbay

Toplumda Kedir Şeker kararı etkisini göstermeye başlamış.
Sokak ortasında kadın bıçaklanıyor ama herkes başıma bir iş gelir korkusuyla seyrediyor... :(







https://twitter.com/drercardio/status/1318614623625555970



C
3 yıl
Çavuş

Saçmalıyorsun. Şahitler kanıt olamaz. O zaman ben de çıkıp desem ki sen bana tecavüz ettin. İki üç arkadaşımı da alırım ve derim ki bunlar benim şahidim. İnternete de yazarım. Bu ülkede adalet yok, o kadar kanıta ve şahite rağmen yine de ceza almadın derim senin hakkında. Peki bu durumda ne düşünürdün? Siz adaleti ve hukuku bu kadar basit zannediyorsunuz. Türkiye'de adalet yok bu doğru ama. Senin gibilerin yanlış düşünceleri yüzünden. Adaletin olmamasının nedeni sen ve senin gibi yanlış düşünenler. Yoksa bu ülkede kime sorarsan sor adalet yok der. Düşünsene bir ülkedeki insanların neredeyse adaletin olmadığını söylüyor. Peki bu insanlar adaletin gerçekten ne olduğunu biliyor mu? Mesela bu konuyu açan kişi adaletin ne olduğunu zerre bilmiyor. Tam tersi, onun söylediklerinin tersi adalet. Yani kısacası eğitim şart. Hukuk eğitimi zorunlu tutulmalı. Ve adam gibi bir hukuk okutulmalı. Ama o da bu ülkede yok.




Bu mesajda bahsedilenler: @Elma
C
3 yıl
Çavuş

Taciz tecavüz iftirası atan bütün kadınlar bu ülkede serbest bırakıldı. Neden bundan hiç bahsetmiyorsun. Kanıtlar, her şey yüzde 100 ortada. Kamu davasına dönüşmesi gerekiyor normalde. Ama yok dönüştürmüyorlar, ceza vermeyip serbest bırakıyorlar bu kadınları. Ve sen bundan hiç söz etmiyorsun. Senin gibiler sorumlu erkeklerin bu halde olmasında.




Bu mesajda bahsedilenler: @Elma
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.