Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
520
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Jontravolta11-Abdullah Kaya nickli kullanıcı dolandırıcıdır dikkat edin !
L
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Ayıplı ürünü videolarda gizleyerek sağlam ve kusursuz olduğunu belirterek satmıştır. Ürün elime geldiğinde malzemenin kırık ve daha önce yapıştırılmış olduğunu gördüm. Kırık kısmın yaptığı boşluğu daha önceki attığı videolarda gizlemiş ve ben durumu izah ettiğimde sağlam diyerek video atmıştır attığı videoda da görülmektedir. Daha sonra o kadar boşluktan bir şey olmaz diyerek sorunsuz olduğunu dile getirmiş benim kırdığımı iddia etmiştir. Orjinal kendi kullandığım kulaklıktan görüntüler ve dolandırıcının sağlam olduğunu iddia ettiği görüntüler ektedir. Kendi ilanındaki fotoğraflardan da kulaklık arasındaki boşluk görünmektedir.
İlk önce kargoyu gönderici ödemeli olarak göndermek şartıyla daha sonra para iadesi yapacağını belirtti.Ürünü iade almamaktadır. Alışveriş yapacakların dikkatine.

Elemanın adı Abdullah Kaya telefon numarasını paylaşmayacağım

Edit: engellemiş şimdi de telefonları açmıyor.
Edit 2 : konudaki resimleri delil olmaması için silmiş ben daha önceden kaydetmiştim silerse diye onları da ekliyorum
Edit 3:İstanbul Cumhuriyet savcısına konu bildirilmiştir, nitelikli dolandırıcılık suçundan yargılanması için gerekli dilekçeler hazırlanmaktadır.
Edit 4: adminlere teşekkürler elemanı süresiz olarak banladılar.
Edit 5 : referanslarında tamirli ekipmanları sattığını görebilirsiniz. Satın almadan önce özellikle sordum tamirli mi diye değil abi sorunsuz dedi bana.

https://forum.donanimhaber.com/satildi-silinebilir--147660477

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
Konusundan kaldırdığı fotoğraflarda bunlardır.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 16 Nisan 2021; 11:45:43 >

H
3 yıl
Er

İlanınına satıldı silinebilir yazan birinden mal almam. Kimse de almasın . Takip etsin geçmişini vs. Niye siliniyor satılan ilan? Sonrasında bir delil kalmasın diye herhalde. Silinenler sonsuza kadar silinmiyor bir yerde geçici süre saklanıyordur umarım. Helal etmeyin paranızı. O misliyle öder bedelini bu dünyada olmazsa öteki tarafta. Şu hareketi forumdan sonsuz uzaklaştırma almasına yetmeli. Yöneticilere de şikayet edin. Forum destek'e de konu açın kesinlikle. Bugün bu yalanı söyleyip sahtekarlık yapan yarın daha büyüğünü de yapabilir. Karakter müsait.

Söyledikleriniz doğruysa tabi bu yazdıklarım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
3 yıl
Er
Konu Sahibi

Ben bugüne kadar hiç yalan söylemedim hocam hiçbir zaman satarken ayıbı gizlemedim, ufak bi çizik oluyor adamın içine sinmiyor abi fiyatı düşürelim diyorum 40 kere soruyorum abi içine sindi mi diye. Adam alıp gidiyor aradan zaman geçince memnun musun diye defalarca soruyorum. Kulaklığı can dostum dediğim bir arkadaşıma aldım, 2 gündür uyku uyuyamıyorum. Çocuğun yüzüne bakamıyorum utancımdan yerin dibine girdim gittim yeni kulaklık alıp verdim içim öyle rahat etti. Para kazanılır her şey geri kazanılır da onur ve şeref geri kazanılmaz.




Bu mesajda bahsedilenler: @hiickimse
C
3 yıl
Er

hocam yanlış anlamayın fakat ben de mesela ilan satıldıktan sonra silinebilir yazıyorum çünkü edit olarak altına satıldı yazmama rağmen ürün duruyor mu diye yazan arkadaşlar oluyor hem onların vaktini çalmasın hem de benim diye silinmesini talep ediyorum.

Konuyla alakalı ise gerçekten çok üzücü insanlar 3-5 kuruş için kul hakkına giriyor umarım yargıyla probleminizi en kısa sürede çözersiniz çünkü bu tarz insanlar böyle şeylerden anlıyor artık. Çok geçmiş olsun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.