Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
1990
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Jetta vs Leon tavsiye lütfen
M
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

2015 jetta 1.2 tsi comfortline dsg 60.000km
2016 leon 1.2 tsi style dsg 50.000

ikisinde de boya ve değişen yok ve ikisine de 97.500 tl isteniyor. Fiyatı da göz önüne alarak hangisi mantıklı seçim olur arkadaşlar?



M
4 yıl
Yarbay

Leon pahali, jettanin piyasasini bilmiyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 yıl
Yarbay

İyidir kotudur yazmak istemiyorum ama 2006 model araca su an leon 1.6tdi dsg 136.000tl fiyata satilirken istenmesi zuldur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
4 yıl
Yarbay

İkisi arasında kalsam gider sıfır ya da sıfır ayarında egea hb tam otomatik alırdım.

Tsi bir dert, dsg ayrı dert. Uğraşmaya gerek yok.

Leon alacaksanız da makyajlı kasa bakın derim. Makyajsızlarda trim sesi şikayetleri çok fazla. Makyajla iyileştirmişler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
4 yıl
Yarbay

Ya hocam Allah aşkına Egea nerdee, Jetta-Leon nerde.

Fiat para mı dağıtıyor Egea övenlere anlamıyorum.

Bahsettiğiniz Egea sanırım Easy donanım. Halojen far, manuel klima, plastik direksiyon. Her taraf sert plastik. Sıfır araçlar arasında Egea'nın iyi bir seçenek olduğunu kabul ediyoruz ama Jetta veya Leon'la kıyaslamak da ne bileyim.


Konu sahibine tavsiyem;

2 araç da tamamen yetkili servis bakımlı ve aynı temizlikte ise, bagaj ihtiyacı öne çıkmıyorsa, led far olmak şartıyla Leon öneririm. Donanım daha zengin. Trim sesi var, evet ama nereden geldiği, nasıl çözüleceği belli. Gösterge paneli titreşim yapar, bi karış izolasyon 1 saat uğraşla kendiniz halledersiniz. Kapı içlerinden gelen ses için de ucuz yollu bi yalıtım yaptırırsanız başka sorun kalmaz.

Bir de yakıt deposu full veya fulle yakınken, dur-kalk yapınca depoda yakıt çalkalanıp ses yapıyor. Aşırı mantıksız bir kusur, olması bence kabul dahi edilemez ama neyse ki ülkece çok sık depo dolduramıyoruz :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @commandx
M
4 yıl
Yarbay

aynı model focus un 90 bin ettiğini düşünürsek fiyatlar güzel



C
4 yıl
Yarbay

95bin istenilen, piyasadan kalkmış, motoru şanzımanı sabıkalı jettadan, motoru şanzımanı sabıkalı, trim sesiyle meşhur olmuş leondan her türlü mantıklı değil mi? Donanım önemliyse sıfır street yerine olmaz, 2017, 2018 lounge plus bile alınabilir. Çarpışma engelleme bile var.




Bu mesajda bahsedilenler: @B.Avcı
A
4 yıl
Yarbay

Tek kişi kullanacaksa leon model olarak donanımlıysa (yeni kada ledli) leon alırdım ben şahsen.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.