Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
36
Cevap
30172
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: İzmir için İngilizce kursu önerilerinizi bekliyorum (2. sayfa)
S
5 yıl
Çavuş

Daha önce güzel bir araştırma yaptım. Umarım bakmışınızdır önce... hala geçerlidir.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/135112711

Ben gene bir tane daha buraya yapayim. ALSANCAK icin mi sadece? - bekle sonraki post da :)



S
5 yıl
Çavuş

İlk aradğımızda tabii ki bayağı var... 20+ filan.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >

Perfect English - ilk çıktı: Yorumlara göre biraz sorunlar yaşanmış, Biraz da Corporate Slandering geçmiş :)
- Sanırım bu kurs biraz daha çocuklara hitap ediyor. Yorumlar başarlı, ama o son hadiseler şüphelendiriyor.

Cagdas Academy - gayet başarlı, pazarlamaya harcamış bir firmaya saygı duyarım. Reklamları güzel. Websitelerinde whatsapp hat filan'da var. Bunlar biraz spam yapmış Google daki adlarını ama, ben biraz kılım tabi. Yorumlar 10 tane olsada gayet başarlı. Biraz gençlere hitap ediyor sanki.

Amerikan Kültür - 3 yıldız - zaten bunlar iyice bozdu artık

BİRE BİR POZİTİF - Tarih eser websitesi ile... süper düşük kaliteli resimler ile de pek iyi bir şey canlandırmıyor. Zaten genelde çok dili öğreten kurumlar öğretmene sorumluluk yükleyip - sıkıntı yaşatır. Hocaya tek denilen, "öğret" - destek olmuyorlar. Yorumlar oldukça iyi gayet gerçek duruyor.

İzmir TÜRK AMERİKAN DERNEĞİ - yorumlar çok kötü, iyi olanlarda sadece yıldız vermiş. Sanki... daha önce kurs değildi burası gibi bir hissim var.

Just English - dersden sonra mutlu son istiyorsan yanında, karşısında, diğer tarafta masaj salon dolu bir yerde bu :D hahaha. Oldukça başarlı bir pazarlama yapıyorlar. Reklamları ve websiteleri çok kaliteli. Kötü yorumlara güzel cevap verilmiş.

Oydem Dil Okulları - positive yorumlar/incemeler nedeniyorsa artık Google değiştirmiş şimdi fark ettim. Biraz sahte yorumlama var gibi geliyor, kötü puan veren çok var. Websitelerinde VERGİ ödediğine dair ödül gibi bir şey almışlar. Bunlar yıllardır var, boşuna değildir. Çok online pazarlamaya önem vermediklerini düşünüyorum.

Biz English - Folkart İngilizce Kursu - Bunlar alsancak'ta değil ama yorumlar konuşuyor - çok da uzak değil Bayraklı zaten. YouTube da yorumlarıda çıkıyor... bakmanızı tavsiye ederim:https://www.youtube.com/playlist?list=PL7jbBD9gpDeQIYyvmkLM7jnEJ1D-EMIWI bir iki tanesi reklam gibi gözüküyor, 2 taneside buradan ÖNERDİĞİM kişi olduğu için kefil olabilirim gerçek olduğunu! Bir bir dersler ile, konuşma ağırlıklı ve yöntemini açıklıyorlar Direct Method diye. Bide sadece ana dili İngilizec olan hocalar.

The Address Education Center - beğenmeyen ÖĞRETMENLER var! yorumlarda... bu zaten beni uzaklaştırır. Website tarih eser!

English Time - şunlar zaten 2014 de filan patladı, sonra reklamı bıraktılar. Kaliteli pazarlama hala devam ediyor siteden belli! Tekrar yabancılar yorumlamış muhtemelen daha önce orada öğretmen olarak görevli olan arkadaşlarımız.

Wall Street ENglish - kendim gittim, resmen hoca dediki bunları git ezberle ve geri gel. Bende bu firmanın komple eğitim metoda karşı bir çalışma yapıyorum. Tavsiye etmiyorum.

-----
Yoruldum! :) bu yeterlidir bence.



B
5 yıl
Er

Akademik Batı dilleriniz duydum ben çok iyi diye .. giden yada bilgisi olan var mı ?


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
5 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: banu.97

Akademik Batı dilleriniz duydum ben çok iyi diye .. giden yada bilgisi olan var mı ?
merhabalar ben Akademik Batı Dilleri öğrencisiyim.. gayette memnunum .. Sorularınız varsa özel msj yazabilirsiniz ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
5 yıl
Er

Özel mesaj yazabilirsiniz deyipte özelden mesaj atmayı kapatmışsınız pm atamıyorum size




Bu mesajda bahsedilenler: @sevinçli
R
5 yıl
Er

benim anlamadığım olay siz burda akademik batı dillerini sorarken 1 ay sonra ise akademik batı dillerine gidiyorum cok güzel demişsiniz benim anlamadığım olay daha kayıt açılmamış siz nasıl gidiyorsunuz :D




Bu mesajda bahsedilenler: @banu.97
R
5 yıl
Er

Detaylı bilgi verirmisiniz lütfen bende American Life düşünüyorum




Bu mesajda bahsedilenler: @Geometry
A
5 yıl
Onbaşı

Akademik Batı Dilleri İngilizce Kursu kampüsünden çok iyi bir eğitim alabilirsiniz arkadaşlar. Hem örgün hem de online video eğitim paketleri sayesinde uzaktan eğitim olarak da alabileceğinizi bildirmek isterim. Konuyu hortlatıyorum ama daha sonra görecek arkadaşlara tavsiye olabilmesi içindir.

İyi eğitimler



A
4 yıl
Er

www.oydem.com.tr adresinden kurumumuzu incelemenizi tavsiye ederiz. Kurumun İngilizce bölüm başkanı olarak siz değerli öğrencilerimize faydalı olabilmek için elimizden geleni yaptığımıza ve yapacağımıza söz veriyoruz. OYDEM Dil Okulu Instagram sitesinden veya oydem online YouTube kanalımızdan bizi takip ederek ücretsiz çok faydalı bilgiler edinebirsiniz. Sevgi ve saygılarımızla.. Oydem



A
4 yıl
Er

izmir İngilizce Kursu arayışlarınızda bir kursa kayıt yaptırmadan önce kendi kendinize çalışmayı ve para harcamadan kendinizi geliştirmeyi öğrenebilirsiniz.Youtube bunun için ücretsiz eğitim veren binlerce kanala sahip. Ayrıcawww.voscreen.com uygulaması muhteşem bir uygulama ve tamamen yerli ve milli.Bir ODTÜ İngilizce öğretmenliği mezunu tarafından yayına geçirildi.
A.kibrisli



B
4 yıl
Er

Merhaba,

Online canli yayinda interaktif bir egitim dusunurseniz size bir kac kurs onerebilirim. Okullarin hepsi yurtdisinda olan okullar, salgindan dolayi online egitime gecis yaptilar. Anadili ingilizce olan egitmenlerden destek alarak dil ogrenmek Turkiye'de bir kursa gitmekten cok daha etkili olacaktir. Dunyaca unlu okullarinda dahil oldugu kampanyalar icin bana ozelden yazabilir veya mail gonderebilirsiniz.
info@bunguo.com

Sevgiler,




Bu mesajda bahsedilenler: @HLLSMSK
A
3 yıl
Er

İngilizcemi geliştirmek için eğitim sistemi güzel olan bir kurs arıyorum bi kaç arkadaşım akademik batı dillerini önerdi tömeride araştırdım ama 2 si arasında kaldım önerisi olan varmı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Onbaşı

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/147936283



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
3 yıl
Er

Dil eğitimi konusu büyük ölçüde ticarete dönmüş durumda maalesef ve özellikle büyükşehirlerde. Koca sınıflarda baştan savma yapılan eğitimlerde dil öğrenmek çok zor ve takıldığınız konuda üzerinize düşen olmuyor. Ben bu durumu maalesef birkaç kere tecrübe ettim:( Fakat en son katıldığım Hacettepe Akademi diğer kurumlardan farklı bir yol izliyor. Sadece birebir eğitim veriyor veya siz çevrenizden 4 kişiye kadar grup oluşturabiliyosunuz. Kendileri hiçbir şekilde karma yapmıyor. Bu sayede ders esnasında kafanıza bir şey takılınca direkt sorabiliyosunuz, zaten sormasanız bile hoca anlamadığınızı fark edip üzerinden geçiyor :) Ayrıca baya bir zaman kazandırıyor böylece. Fiyatları birebir eğitim vermesine rağmen gayet uygundu. Tavsiye ederim link de bırakayım

https://www.hacettepeakademi.com.tr



M
2 yıl
Er

İngilizcemi ilerletmeme önemli katkı sağlayan Alsancaktaki Akademik dil kursunu önerebilirim uyguladıkları eğitim sistemi ve materyaller çok farklı ve alışılagelmişin dışında terimler üzerinden ilerlemeleride çok iyiydi bir çok arkadaşıma önerdim görüşüp bilgi almanız yararınıza olucaktır.



R
2 yıl
Er

Merhaba; İzmirde amerikan kültür derim ben just englishle akademik dil kursları da var karar vermeden önce birebir gidip görüşün bence
https://www.akademikdilkursu.com



M
geçen yıl
Er

İngilizce eğitimi almak için Alsancakta bulunan Akademik yabancı dil kurslarından eğitim aldım eğitim sistemi ve hocaları gerçekten çok iyi özellikle kitapları çok hoşuma gitti ingilizcemi ilerlettim ielts sınavına yönelikte skor hedefime ulaştırdılar güzel bir eğitim aldım önerebilirim.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.