Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
761
Tıklama
0
Öne Çıkarma
itü uzay uçak qna
R
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

soruları alabilirim, itüyle ilgili de soru alabilirim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
4 yıl
Er

Merhaba, soru cevap başlığı için teşekkürler. Bir kaç sorum olacaktı.

1- İTÜ'nün İngilizce eğitimini şu an okuyan arkadaşlarım baya kötülüyorlar. Hocaların İngilizce ders açıp İngilizceleri yeterli olmadığı için Türkçe ders anlattıklarını söylüyorlar. Uzay mühendisliği %100 İngilizce olmasına rağmen sizler bu sorunu yaşıyor musunuz?

2- Stajları nerelerde yapıyorsunuz? Savunma sanayi şirketlerin çoğu Ankara ve Eskişehir'de. İstanbul'da staj yapacak yer bulmakta sıkıntı yaşıyor musunuz?

3- Ben mezun olduktan sonra yurt dışında akademik kariyer düşünüyorum. İTÜ hocalarının yurt dışı bağlantıları nasıldır? Yurt dışında kariyer düşünen öğrencilere yardım ediliyor mu?

4- Hocaların tutumunu merak ediyorum bir de. Atıyorum ben 1. sınıfta gidip bir hocaya "Ben sizinle çalışmak istiyorum" desem (tabi ki not ortalamamı yüksek tutarak) kabul edilir miyim yoksa hocalar ilgilenmez mi?

5- Bilginiz varsa makine mühendisliğiyle kıyaslayabilir misiniz? %30 İngilizce diye pek sıcak bakmıyordum da.

Teşekkürler.
Saygılar.



D
4 yıl
Onbaşı

Ben odtude havacilik ve uzaya başlayacağım bu sene . Bölümlerin benzer olduğunu varsayarak sormak isterim yeni bir laptop alacağım önerileriniz var mıdır ?



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.