Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
62
Cevap
4143
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: İTÜ Sürekli Öğrencilerini Mağdur Eden Bir Kurum (4. sayfa)
H
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

https://twitter.com/itsanilcan/status/1281357135071383552?s=19



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

< Resime gitmek için tıklayın >



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

H
4 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

L
3 yıl
Çavuş

UPP.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

F
3 yıl
Yüzbaşı

Bu ilginç geldi. Bu sene bahar döneminde türkçe dersinden 3 sınava girdim ve 3 sınavda da 1.5 sayfayı geçmedi yazdıklarım AA ile geçtim.




Bu mesajda bahsedilenler: @hayvan arkadas
F
3 yıl
Yüzbaşı

Kendi adıma bu sene yarım dönem hazırlık okudum, yarım dönemde bölümden 1 havuz dersi aldım. Mağdur olacak bir şey yaşamadım. Devamsızlık vs sorun olmadı son 1 ay hazırlık derslerine girmedim mesela. Not konusunda da birkaç durum haricinde cimri davrandıklarını görmedim ama tabi her akademisyen ayrı bir dünya. Özel okullarda bile not konusunda kıt olanlar var o yüzden ne desek boş. Malum 20 senedir her geçen gün kamu kurumları kalitesizleşiyor İTÜ de bundan nasibini fazlasıyla almıştır. 2020 ağustosta rektör değişti eski rektör çok daha kötüydü diyorlar. Ülkenin en iyi üniversitesinde bile Ocak'tan bu yana olanlar malum sonuçta puanı yeten bilkent koç sabancıya gitsin derim ben. Devlete geliyorsanız saçmalıklara,kalabalıklara vs hazırlıklı olmak lazım



L
3 yıl
Çavuş

Uchihagaeshi hocama nasıl ulaşabilirim?



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.