Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
394
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İTÜ'deki akademisyenin ırkçı söylemi
D
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Helal olsun hocama. Ne güzel diyor biz kendi vatanımızda kibar kibar konuşurken, bize kimsenin böyle konuşma hakkı yok diyor. HERKES HADDİNİ BİLECEK diyor. alex denen lavuk nasıl saygısızlık...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Guest-0FD1540C7 - 3 yıl +11
böyle kesip kesip yapilan videolar pek inandırıcı gelmiyor
Yoruma Git
Guest-19B1EB24B - 3 yıl +4
O Alex yayında Kürtlere veya farklı ırklardan milletlere saygısızlık yapsaydı ve hoca bu saygısızlığa tepki göstermeseydi bunlar ''İTÜ'de ki akademisyen farklı etnik gruptan...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Long Nightt - 3 yıl +4
H
3 yıl
Yüzbaşı

Acaba Alex ne dedi?



G
3 yıl
Binbaşı

gereksiz duyar



0
3 yıl
Teğmen

İTÜ Dayanışma ise iki kere düşünmek lazım... Provakasyon olabilir.

Videonun önü yok arkası yok koşun Akademisyen Irkçı linç edelim.



G
3 yıl
Yüzbaşı

böyle kesip kesip yapilan videolar pek inandırıcı gelmiyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
3 yıl
Binbaşı

Helal olsun hocama. Ne güzel diyor biz kendi vatanımızda kibar kibar konuşurken, bize kimsenin böyle konuşma hakkı yok diyor. HERKES HADDİNİ BİLECEK diyor. alex denen lavuk nasıl saygısızlık yaptıysa artık..

Hocam KENDİ VATANINDA Türk insanını ezdirmediği için malum kesim tarafından linç edilmeye çalışılmış. Yeter artık bıktık be. Biraz TÜRK olun burası TÜRKİYE. biri gelir arab milliyetçiliği yapar diğeri kürt milliyetçiliği altında teröristlik yapar, ergenler sjw cilik oynar. vallahi bıktık bu ülkenin sağıda soluda birbirinden beter.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
3 yıl
Yarbay

içimdekileri dökmüşsünüz




Bu mesajda bahsedilenler: @SAY10
L
3 yıl
Yüzbaşı

O Alex yayında Kürtlere veya farklı ırklardan milletlere saygısızlık yapsaydı ve hoca bu saygısızlığa tepki göstermeseydi bunlar ''İTÜ'de ki akademisyen farklı etnik gruptan insanlara ırkçılık yapılmasına tepki göstermedi' der yine hocayı linçlemeye çalışırlardı.Ancak Alex isimli şahıs Türklere karşı hocanın deyişiyle 'kaba' konuşunca ve hocada buna tepki gösterince anında 'ırkçı' olarak damgalanmış.Şaşırdın mı?Hayır...

Hocayı tebrik ediyorum.Hoca'nın 40 yıllık bir deneyimi var.Kimin ne maksatla konuştuğunu gayet iyi analiz edebilecek bir yapıda olduğuna eminim.Ama karşısında beyinleri SJW'ler tarafından yıkanmış kitle bunu anlamaz.Daha doğrusu anlamak işlerine gelmez.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 6 Mayıs 2021; 1:59:11 >

A
3 yıl
Çavuş

Sağcısı arap sevicisi, solcusu SJW. Bıktırdınız be



Ö
3 yıl
Yüzbaşı

Hoca saçmalamış. Gürcülerle yeterince tecrübesi varmış. 4 milyon Gürcü'nün hepsiyle konuşmuş mu? Şimdi Almanya'daki gurbetçilerle etkileşimde olan bir Alman Akademisyen, dersindeki bir Türk öğrenciye etnik kimliği üzerinden hakaret etse doğru mu olacak? Buna ırkçılık değil diyenler olmuş. Alt-right faşistler, buna tepki gösterenlere SJW diyerek ırkçılığı normalleştirmeye çalışıyor. Eğitilmezsiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 6 Mayıs 2021; 2:43:24 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
3 yıl
Yüzbaşı

Embesil dolu bu forum.Aha biri de Yukarda işte tarihçiyim diye geçinen bir tip var yazdığı yazıya bak.Bütün Gürcüler kabaymış vay vay iflah olmaz bunlar



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Ölüyen Yürüler
A
3 yıl
Teğmen

Alex ne yazdı bilmiyorum ama Hocanın yaptiğı ırkçılık. Birde kaldı ki asistanda bizde ona göre not veririz gibi tehdit vari konuşmuş.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
3 yıl
Teğmen

KADIN HAKLI DAGILIN



B
3 yıl
Yüzbaşı

Ota bota ırkçılık diyenler toplanmış gene.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.