Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1988
Tıklama
1
Öne Çıkarma
İstegelsin'de 20 TL İndirim ve 20 TL MaxiPuan! (16-31 Ocak)
B
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Kampanya Ayrıntıları
​16-31 Ocak 2021 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla istegelsin’den tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişinize işlem anında 20 TL indirime ek 20 TL MaxiPuan!
Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. 

  • 16-31 Ocak 2021 tarihleri arasında Maximum Kart’ınızla istegelsin.com’dan tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri alışverişinizde 20 TL MaxiPuan ve 20 TL indirim!
  • Katılmak için: Maximum Mobil’de “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz. 
  • Kampanya ilk alışveriş indirimi banka ve diğer marka iş birlik kampanyalarıyla birleştirilemez
  • Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları, MaxiPara Kartlar kullanılarak yapılan alışverişler, kampanyaya dâhildir.
  • Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, kampanyaya dâhil değildir.
  • Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 16 Şubat 2021 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 26 Şubat 2021’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanyadan bir kere yararlanabilir ve en fazla 20 TL MaxiPuan kazanabilir. 
  • Ek Koşullar: Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. İş Bankası ve İstegelsin kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
 

Kampanyaya dâhil olan kartlar ve işlemler: İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç), İş Bankası Bankamatik Kartları, MaxiPara Kartlar kullanılarak yapılan alışverişler, kampanyaya dâhildir. 
 
Kampanyaya dâhil olmayan kartlar ve işlemler: Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir. 
 
Ödül kullanımı: MaxiPuan’larınız 16 Şubat 2021 tarihinde en son kullandığınız kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 26 Şubat 2021’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil'e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Kampanya, kredi kartı bazında değil, müşteri bazındadır. 20 TL indirim tutarı alışveriş esnasında sepet tutarına anında yansıtılacağı için Maximum Mobil uygulamasında hedef alışveriş tutarı 180 TL olarak görünecektir. Kampanya kapsamında kazanılabilecek en fazla MaxiPuan tutarı 20 TL, maksimum indirim tutarı ise 20 TL’dir.
 
Ek Koşullar: Kampanyaya ilişkin Maximum Mobil barem gösterimleri bilgi amaçlı olup, iade ve iptal işlemlerini içermemektedir. Ödül MaxiPuan yüklenmesinde Bankamız kayıtları esas alınacaktır. İş Bankası ve İstegelsin kampanyayı durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

https://www.maximum.com.tr/TR/kampanyalar/kampanya-ayrintilari/Sayfalar/kampanya-ayrintilari.aspx?CampaignName=maximum-kartinizla-istegelsinde-20-tl-indirim-ve-20-tl-maxipuan&IdCampaign=NDY0MA==-ISB

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgins34 -- 16 Ocak 2021; 3:52:24 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.