Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
182
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İstanbul Uydu Servisi ve Merkezi Uydu Sistemi Servisi 0212 625 8 625
Hizmet Türü : #Uydu Sistemleri
D
6 yıl
Er
Konu Sahibi

İstanbul Bölgesinde Uydu Servisi, merkezi uydu sistemi, tv uydu arıza, çanak anten ayarı, sinyal yok problemi, tv montajı, çanak anten kurulumu, çanak anten satışı, lnb arıza tamiri, uydu kablo değişimi ve her türlü merkezi uydu sistemi arızalarınızda ve montajlarda sizlere sabah 09.00 – 21.00 Saatlerinde hizmet vermeye devam ediyoruz.

İstanbul Uydu Servisi ve Merkezi Uydu Sistemi Servisi Telefon Numaralarımız


0212 625 8 625
0542 528 57 28
0545 528 57 28


İstanbul uydu servisi

İstanbul bölgesinde her türlü uydu arıza ve kurulumlarınızda sizlere hizmet veriyoruz. Bizi her saat arayıp randevu alabilrisiniz.

İstanbul Çanak anten servisi

İstanbul bölgesinde en kaliteli çanak antenlerimizi siz değerli müşterilerimize sunuyoruz, Nextstarın delikli, deliksiz, 80 cm çanak antenlerini, 95 cm çanak antenlerini, 70 cm çanak antenlerini, 110 cm çanak antenlerini ve daha fazlasını bizlerde bulmanız mümkündür. Çanak antenlerimiz 1. Kalite olup stokdan hızlı kurulum yapmaktayız.

İstanbul merkezi uydu sistemi kurulumu

İstanbul bölgesinde nextstar yetkili servisi olarak siz değerli müşterilerimize merkezi uydu sistemi kurulumu, ortak anten sistemleri, otel uydu sistemleri, müşterek uydu ve çanak sistemleri, next multiswitch santral sistemleri, apartman uydu santral sistemleri konusunda profesyonel destek sağlıyoruz.

İstanbul Televizyon Uydu Dekoder Servisi

İstanbul uydu servisi olarak televizyonunuzun uydu kurulumunu, dekoder tamirini, türksat kanal güncellemelerini, frekans güncelleme işlemlerini bizleri çağırarak yaptırabilirsiniz.

İstanbul uydu tamir servisi

İstanbul bölgesinde yaşadığınız her türlü uydu tamir işlerinizi, uydu ayar işlerinizi, uydu kablo değişim işlerinizi bizleri arayarak yaptırabilirsiniz.
İstanbul uydu servisi, İstanbul çanak anten servisi, İstanbul uydu arızası, İstanbul next servis, İstanbul merkezi uydu sistemleri, İstanbul uydu kablo değişimi, İstanbul lnb değişimi, İstanbul delikli çanak, İstanbul tv montajı, İstanbul çanak ayarı
İstanbul merkezi uydu sistemleri, İstanbul uydu servisi, İstanbul next merkezi uydu, İstanbul ortak anten, İstanbul multiswitch, İstanbul uydu santral, İstanbul delikli çanak, İstanbul müşterek anten

MERKEZİ UYDU SİSTEMİ FİYATLARI

8 Lİ SANTRAL ÇİFT ÇANAK MERKEZİ UYDU SİSTEMİ MONTAJ DAHİL 600 TL (FİYATLARIMIZA KABLO DAHİL DEĞİLDİR)
12 Lİ SANTRAL ÇİFT ÇANAK MERKEZİ UYDU SİSTEMİ MONTAJ DAHİL 650 TL (FİYATLARIMIZA KABLO DAHİL DEĞİLDİR)
16 Lİ SANTRAL ÇİFT ÇANAK MERKEZİ UYDU SİSTEMİ MONTAJ DAHİL 700 TL (FİYATLARIMIZA KABLO DAHİL DEĞİLDİR)
24 Lİ SANTRAL ÇİFT ÇANAK MERKEZİ UYDU SİSTEMİ MONTAJ DAHİL 850 TL (FİYATLARIMIZA KABLO DAHİL DEĞİLDİR)
32 Lİ SANTRAL ÇİFT ÇANAK MERKEZİ UYDU SİSTEMİ MONTAJ DAHİL 900 TL (FİYATLARIMIZA KABLO DAHİL DEĞİLDİR)
40 Lİ SANTRAL ÇİFT ÇANAK MERKEZİ UYDU SİSTEMİ MONTAJ DAHİL 1100 TL (FİYATLARIMIZA KABLO DAHİL DEĞİLDİR)


Uydu Anten kablosu fiyatlarımıza dahil değildir. Eğer apartmanınızdaki mevcut kablolar kullanılmayacak ise, yeni kablo çekilecek ise fiyatlarımıza kablo ücreti eklenmektedir.

Kablo fiyatlarımız;

RG6 U6 FULL BAKIR UYDU ANTEN KABLOSU METRESİ 1,5 TL
RG6 U4 COAXİAL UYDU ANTEN KABLOSU METRESİ 1 TL

Örneğin 8 li santral kurulumunu talep ettiniz, 8 li santral kurulum paketimiz montaj dahil 600 tl dir, diyelimki 300 metrede 1 tl lik kablodan kullandık , fiyata +300 tl yansıtılır, yani toplamda 900 TL ödersiniz.

DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 17 Mayıs 2018; 2:8:36 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.