Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
628
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İstanbul Erenköy Fiber Aboneleri Tavsiye Edermisiniz?
O
7 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar.Kısaca durumumdan bahsedeyim.Evimde 4 sene boyunca sol fiber kullandım ve hiç sorun yaşamadım.Daha sonra Vodafone Fibermax'e geçme gibi bir aptallık yaptım ve abone olduğum 14 06.17 tarihinden beri eziyet çekiyorum.Ne sözleşmemde ki 100 mbps hızı alabiliyorum (saate göre 5-80 mbps arası) ne de akk sonrası vadedilen 24 mbps hızı alabiliyorum( 1.36 - 18 mbps arasi).Kaç defa kayıt bıraksam da asla ama asla kayıt almaktan öteye gidemediler.Superonline 500 TL'e kadsr diğer iss borcunu karşıladığı ve alt yapı kendilerine ait olduğundan tekrar superonline'a dönme kararı aldım.Ya 24 mbps 100 gb akk ya da 25 mb platin paketine geçeceğim.
Download ile çok fazla işim olmuyor.Daha çok online oyun oynuyorum ve benim için Cs Go,Nba2k17,Fifa vazgeçemediğim online oyunlar.Aynı zaman da android box ile tv izliyorum.25 mbps paket düşünmemin nedeni 24 /100 pakette akk sonrası 8 / 1 hızın ihtiyacımı karşılayıp karşılayamayacağını bilemediğimden.Acaba bu lokasyonda oturanlar tavsiye edebilir mi?Fibermax'e abone olmadan önce 7 ay kadar sol fiber kullanmadığımdan başıma gelecekleri tahmin edeniyorum.Bu sebeple yorumlarınız benim için önemli.
Zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.