Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
449
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İstanbul'da atari kaseti bulabileceğim yer
S
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar İstanbul'da eski atari kasetlerini bulabileceğim bir yer var mıdır?



G
4 yıl
Yüzbaşı

bit pazarlarına bak belki orda vardır.



P
3 yıl
Yarbay

Çok dusuk ıhtımal Kadıkoy'de yazıcıoglunun arka taraflarında veya Baharıye caddesının ptt tarafına gıden yollarda bır ıkı tane nostaljı dukkan bulabılırsın. Youtube da uzun zaman once bır vıdeo ızlemıstım. Oralarda bır yerde bır arkadas atarı oyunları satıyordu. Bu arada commodore 64 degıl sanırım. Bıldıgımız sıyah ızgaralı atarıyse sanırım onu bulma sansın cok dusuk. Ancak yurt dısı satıs sıtelerınden bulabılırsın.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 19 Aralık 2020; 14:34:42 >

P
3 yıl
Yarbay

duydugum en acaip soru turkiyenin en bolluk yerinde bir sey bulamamak...burasi istanbul istanbul...aklima banker bilo filmi geldi burada her tur insan oldugu gibi her tur kasette bol.emrah kasedi şiki baba kasedi atari kasedi ateri kasedi..ankarada bulamayana yazdik burayada yazalim.

let go ya atari kasedi yaz arat.

adanali urfali diyarbakirli rizeli cankirili nigdeli balikesirli mersinli suriyeli iranli ugandali ingiliz filipinli afgan mauritus adali burada bulamamak zor uzaylida vardir.

istanbulda bulunamayacak tek sey var o da istanbullu.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=DY-O7zfPdqY

bir de aklima geldi yahu millet salginda bu kadar para yigip evine oyun konsolu bilgisayar tablet doldurdu salgin bitince bu kadar mal nereye yigilacak merak ediyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
ama seviye yerlerde...internette o bu siteden 3 kati paraya indirimli elektronik lazimlik alip kaziklanan arkadaslar burada yari fiyata bir sey gorunce birbirlerini isletip kufredip egleniyor.ulkemin insanlarinin ozeti tam ibretlik.
< Resime gitmek için tıklayın >
sabir istiyor ....herkes sucu karsidakine atiyor ama suclu zaten herkes.5 tl ye urun koyun 2tl olur mu yazarlar.kazanani olmayan zeka testi...ama kaset var orasi kesin.bu insanliga iyilik yaramasada..marketler yoluyor bol bol gikini cikaran yok herkes oh diyor.5000tl ps4 olsa alirlar burada 1000tl ye gorseler 500 veriim isine gelirse...hah almiyom o zaman. e alma,

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
tersi de bol...cocukken tuvalete dusurdugu game boy u tavan arasinda bulup camasir makinasinda yikayip 5000 e satan da var

simdi salgin zamani insanlar birbiriyle yardimlasacagina cikarmislar eski hurda bilgisayarlarini fiyatlari uce katlamislar cocuklar okuyacak ya herkes birbirine kilitlemeye calisiyor.
vicdan

insanoglu nun seviyesinin menfaati karsisinda ne kadar dusebilecegi internetteki videolardan anlasilabilir....yine de inatla iyiyi aramaya devam..dunyanin en kolay isi kotu insan olmakken en zor isi iyi insan olmaktir.iyiyseniz cevrenizdeki sizinle alay eden cogunlugu gorup hayattan bile bikabilirsiniz.iyilere denk gelin ama cok uzmeyin

al cucuum eski bilgisayarim simdi hayat zor derslerinden geri kalma evladim...

vay enayi vay en az bin kaadi var bunu bu zamanda 1500 desem istedigime kilitlerim zeka derler buna..offf ekran karti da yuksek...vay enayi vay verilir mi lan bu

tıkla gül yazanda suçlu yazdığı da

https://eksisozluk.com/letgo--2393496?p=175
< Resime gitmek için tıklayın >
flash flash flash az once arkadasin bana yolladigi let go konusmasini yayinliyoruz.
bu kendisine gelen gercek mesaj...nette ilk defa...netbook bilgisayar icin birisine yarar diye 380 yazmisti ilana. eba zamani hem de...sozde uyanik milletim benim.
< Resime gitmek için tıklayın >
en guzel cevap ...bu kisilere gelsin.

oyle her merak ettigin seyi almaya kalkarsan isin zor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 27 Aralık 2020; 4:15:49 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.