Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
3094
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İstanbul - Beşiktaş İngilizce Kursu Tavsiye Edebilir Misiniz?
O
12 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,

1 aydır Beşiktaş'ta kurs arıyorum ve artık kafayı yemek üzereyim. Lütfen bana düzgün bir kurs önerin. Wall Street Instute, British Side, İstanbul Lisan Merkezi ve American Time ile görüştüm ama bir türlü karar veremiyorum. Aralarında en iyisi WSI gibi duruyor ama internet üzerinde çok fazla şikayet var ayrıca çok pahalı. American Time düşündüm onun da programı bana uymadı bir türlü. Bana kalite ve fiyat odaklı bir kurs önerebilirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.



S
12 yıl
Çavuş

infolang dil okulları var, tam da istediğin gibi fiyat ve kalite odaklı :)
bir görüşmenizi öneririm.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
12 yıl
Er

bende infolang dil okulunu tavsiye ederim hocaları ciddimanada kaliteli ayrıca bu aya özel kampanyalarıda varmış
beşiktaş şubasi
Beşiktaş
Barboros Bulvarı Okal İşhanı No:11/3 Beşiktaş / İSTANBUL
Telefon: 0212 236 33 54(Pbx)
Faks: 0212 236 54 61
e-Posta: info@infolang.com


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
11 yıl
Er

beşiktaşta infolang dil okullarının şubesi var orayı önerebilirim sana . ne kadar basarılı bir kurum olduguna gelirsek de franchise haberlerini duymussundur sanırım . Londra ve Yalova'da yeni şubeler acıldı ve bunlar franchise . girişimci beyinler sayesinde infolang dil okulları daha da büyüyor.



S
11 yıl
Yarbay

Kurs murs hikaye arkadaşım dil çaba ister kendinde öğrenirsin çaba sarf edersen. Hele ki ingilizce için internet kaynak dolu. Grammarden başka yanındada toefl için kelimeler diye googlede arat ve o kelimeleri ezberlemeye başla. Bir zaman sonra kelimeleri unutmayacaksın. Mesela bbc belgeselleri listeningi acayip geliştiriyor. Bunlar benim tavsiyem yok yere dil okullarına gidip verecekleri üstten eğitimle paranı çöpe atma



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Er

Gecen yil arkadaşım yds ye hazirlanmak için gitmişti akademik bati dillerine onun tavsiyesiyle basladim kursa. Akademik 1 egitimiyle basladim cok kötü degildi ing seviyem ama yazarken ve konusurken zorlaniyordum suan baya yol katettim farkindayim.



B
4 yıl
Çavuş

Covid nedeniyle sadece Online grup dersleri veren, 142 yillik tecrubeye sahip Berlitz dil okullarini incelemenizi tavsiye ederiz.

Online grup derslerinin ucreti tahmin ettiginizden cok daha makul duzeyde.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

K
4 yıl
Er

Beşiktaş'ta ana rıhtıma giden yol üzerinde bir kurs arıyorum çünkü derbiler başladığında sık sık bir fenerbahçeli olarak maçlara gideceğim her ikisinden de feragat etmeden gidebileceğim fiyat performans olarak memnun kalacağım bir kurs arıyorum yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Er

ben eski bir akademik batı dilleri öğrencisiyim. farklı öğretim sistemleri, kendilerine ait kitapları ve akademisyen hocalarıyla ben memnun kalmıştım. eylülde sanırım öğretim yılıyla beraber beşiktaşta bir şube daha açıyorlar. telefon veya mail yoluyla teyit edip bilgi alabilirsin




Bu mesajda bahsedilenler: @kırmızıtopuklu
E
2 yıl
Er

Geçen sene akademik yabancı dil kursunun kadıköy şubesinde iki döneme kayıt oldum. İş değişikliğimden dolayı bir dönemimi dondurmuştum. Kalan hakkımı işime daha yakında diye beşiktaştaki şubesinden alıcam. Yetişkinlere yönelik eğitim müfredatları var. Tavsiye ederim.



V
2 yıl
Yüzbaşı

Reklam bitlari reklam yapmislar kimseyi dinleme ayni yoldan gectim. Hepsi ayni terane pisman olma. Özel ders al kursa gitme.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 14 Ocak 2022; 12:10:8 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
2 yıl
Onbaşı

akademik yabancı dil kursunun beşiktaş şubesinden çalıştığım havayolu kuruluşundan dil tazminatına hak kazanmak için yds sınavına yönelik eğitim almıştım. hedeflediğim puanın biraz üstünde skorumu aldım. genel ingilizce olarak kursun yetişkin kişilere özel dil eğitimi müfredatıda vardı. kendi yayınevlerine ait kitaplarla eğitim veriyorlar. araştıranlar için katkım olsun.



B
6 ay
Onbaşı

Bir kaç yıl önce akademik international dil okullarının beşiktaş şubesinden ingilizce eğitimi almıştım. Referans aracılığı ile gitmiştim aslında. Eğitim müfredatları kendi yayınları ve içerikleri alışılmışın dışında.. Eğitim sisteminden ve özellikle derse giren hocalarımızdan çok memnun kalmıştım. Katkısını hala görüyorum :)



Z
dün
Çavuş

Beşiktaş

Buraya göz atabilirsiniz. Kampanya tanıtım sitesi indirim oluyor genelde.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.